Är en Iphonenörd.

Jag är kär....i min Iphone. Därav extremt dåligt uppdaterande på bloggen, ja jag vet att man kan blogga från Iphonen men jag har inte kommit så långt ännu. Vi tar det långsamt jag och min Iphone, vi vårdar vårt förhållande som den sköraste ros. Ska ju ändå dras med varann ett bra tag framöver.

Ska pröva mig på ett inlägg från Iphonen snart, kanske är skitsmidigt och jag kanske blir värsta superbloggaren vem vet? Men är det överhuvudtaget någon som följer bloggen?

I övrigt är allt som vanligt, är hemma och vabbar med sjukt barn idag, iof ganska så piggt barn men med diarre och hotande magsjukor på både mitt jobb och hennes dagis så tyckte jag att en extremt dålig mage och dålig aptit är tecken nog på att hon behöver vara hemma och vila!
Så idag blir det nog massa med städ, kanske en promenad i solen och sen ännu mera städ. Och så lite mys så klart. Var en riktig grinkärirng i morse innan jag masade mig upp ur sängen och insåg varför prinsessan var så orolig. Så jag har lite pussar och kramar att ta igen... Myyyyyyyyyyyys!

Ps. Nästa vecka ska jag för första gången lämna min lilla prinsessa och vara borta över en helg, hur ska det gå? Kanske får panik och tar nått natttåg eller nått? Men hoppas och tror att det kommer att bli en rolig resa, har längtat så länge nu! Ds.

RSS 2.0