Fjäll luft och lata dagar!

Imorrn drar jag iväg till fjällen i en vecka typ. Kommer att finnas en dator där men hur det är med internet upkopplingen det vet jag inte. Kommer kanske därför att vara rätt dålig på att skriva framöver, men finns det tillgång till nätet ska jag nog försöka knåpa ihop ett par rader.

För övrigt så är det jäkligt varmt och ett dopp skulle inte sitta fel, men har ett litet problem. När man är gravid så växer ju ens behag till storlekar man inte trodde var möjliga och ommöjligör därför ens användnig av sin vanliga bikini överdel. Därav mitt problem. Sommarn är ju snart slut och att köpa en ny bikini som jag med all säkerhet inte kommer att få nån användning av nästa sommar känns som lite hål i huvudet.
Fan vad det svider att skriva att sommarn snart är slut!
Jag tar tillbaka det, sommarn har låååååångt kvar....jag vill inte alls att det ska bli november typ nu!!!

Jahapp, alltför mig för den här gången...om det nu är någon som läser denna blogg så misströsta inte, jag är tillbaka om en vecka! ; )


Du har plats 102 i kön...

Hur kul är det är att höra att man har plats 102 i kön när det är 26 grader i skuggan och man håller på att flyta bort.
Tyvärr så är det en nödvändigt ont att sitta i teleköer ibland, som nu när jag försöker få tag på försäkringskassan.
Alltid lika roligt...

Imorgoooooooooooooon...

Imorrn får han äntligen semester! 4 härliga veckor tillsammans. Som jag har längtat, och som han har längtat, sambon alltså!

På söndag drar vi iväg på lite semester, ska bli så skönt. Vi ska faktiskt ge oss på campinglivet ett par dagar. Kommer att bli väldigt intressant och se hur det ska gå. Jag är ju rätt van att campa då jag gjorde det varje sommar med familjen men H har aldrig vart nått fan av det direkt. H brorsa kommer också att följa med så vi kommer att vara tre starka villjor som ska bestämma hur ett tält ska resas och hur ett gasolkök fungerar.
Sen drar vi vidare upp till Ottsjö ett par dagar. Svärföräldrarna tar med sig hunden direkt så att han slipper sova i tält och åka allt för mycket i en varm bil, kommer att sakna honom och troligtvis oroa mig för att han ska springa vilse där uppe i skogarna.
I julas när vi var på väg dit så stod det plötsligt en varg på vägen och det fick oss så klart att skrika av glädje och förvåning, men det påminde mig också om att det finns gott om det där och att ha lös en liten vild terrier i skogarna kanske inte är det bästa...näee usch nu sitter jag och hetsar upp mig. Får skicka med linan upp så kan han gå i den i stället.


Bara en arbetsdag kvar nu!

HEJA ÄLSKLING!

Det blir mer verkligt...

Idag ska vi åka och kolla på en barnvagn...herregud...vi ska ju ha barn! Hur gick det här till!

Till min älskling!

Igår den 16 juli så var det 4år sedan vi blev tillsammans. Du är det bästa som har hänt mig och att få uppleva resan som livet är tillsammans med dig kunde inte göra mig lyckligare.

Jag älskar dig!

Äntligen Jeans igen!

Jag är en jeans människa, men pga en stadigt växande mage så har jag inte kommit i mina jeans på ett bra tag nu. Men i förrgår kom räddningen. Mamma var snäll nog att betala ett par mammajeans åt mig. Tack gode gud för min snälla mor!

Det var som en dröm att äntligen få gå i nått annat än tights eller mysbyxor. Är ju annars lite emot att köpa för mycket mammakläder då man bara kan använda dom en så kort period, men dessa jeans var verkligen ett drömköp.

Så tack mor för byxorna och nu får vi hålla tummarna för att jag kan ha dom ända tills i november!

Klättrar på väggarna.

Har såååå tråkigt! Vill bara att H ska få semester NUUUUUU! Så fort han blir ledig så sticker vi till Ottsjö för att ta det lugnt en vecka. Och jag ska som vanligt passa på att åka till Åre Chokladfabrik. Ett måste när jag är i Ottsjö, längtar!

Nu är det för övrigt full aktivitet i magen för det mesta och den lill* har kommit på att det är roligt att sparka på urinblåsan! Vilket inte är så roligt för mig kan jag lova. Och nu märker man verkligen att magen växer så att det knakar. H och jag fotar magen med jämna mellanrum och tittar man på de tidiga bilderna så ser man verkligen skillnad nu

Borde egentligen städa just nu då mammsen och pappa kommer över på middag ikväll men jag fick så jäkla ont i höfterna så jag var tvungen att sätta mig ner ett tag. Men snart ska jag ta tag i det igen. Blir galen av att bara sitta och glo!

Jahapp, dax att ta tag i städningen igen då.

Juli månad.

Inte blev juli som jag tänkt mig inte. Sitter just nu och har astråkigt och kollar på regnet som öser ner utanför fönstret. Snart måste hunden ut men senast vi var ute så visade han ingen större glädje då det öste ner då också. Va fasiken måste det regna för? Det är ju juli, då ska man ju se massor med semesteryra människor springa omkring över allt, men näe...

Inte får jag gjort mycket här hemma heller då bäckenet säger ifrån om jag anstränger mig för mycket. Så just nu känns det som om jag sitter inlåst i lägenheten.

Fram med lite sol nu så att man kan vara lite glad!

Vad bra det gick då...Morr...

Han jobba i två dagar innan kroppen sparkade backut och sa till mig att lägga av. Uppe hos läkaren idag och blev sjukskriven på stubben. Så nu är jag sjukskriven i 6 veckor. Sen måste jag på nytt anmäla mig till Af och A kassan. Rätt komiskt då jag vid det laget kommer att vara skittjock och nog inte ha så stor chans att få nån anställning...hohoho...

Näe....faktiskt riktigt besviken och har gråtit många tårar det senaste dygnet. Hade sett fram emot att jobba nått sjukt mycket, men va fan gör man. Foglossning är inget att leka med kan jag lova. Och som läkarn sa..."Det är inte lätt att komma tillbaks till arbetslivet när man är i 5 månaden"...
Va fan trodde jag egentligen?

SKIT!

Idag är ingen bra dag. Jag ska berätta varför senare. Har en massa samtal till en massa tråkiga inrättningar att ringa....

Lill** sparkar som aldrig för och håller nog med mig om att det är en riktig skitdag. Morr!

Idag....

är jag halvvägs till målet. Längtar!

RSS 2.0