Jag vill.

Åhhh det är så mycket jag vill ha nu, måste egentligen inte ha nått men jag vill ha.

Vill köpa massa med fina vårkläder, ny makeup och snygga underkläder.
Nu när träning blivit en del av mitt liv så skulle det inte skada med en ny garderob av träningskläder heller.
Jag vill köpa jackor och skor som passar till våren och en snygg kavaj skulle inte heller sitta fel.
Jag vill åka på en resa till solen för jag saknar den desperat.
Jag vill gå på massage och ansiktsbehandling.
Jag vill klippa mig och slinga håret så att det ser fint ut till våren.

Oj så mycket det blev, får helt enkelt beta av det bäst jag kan och efter vad plånboken ger utrymme för, vilket inte är så mycket just nu.

Bara att fortsätta drömma, jobba och tänka positivt.

Ja, så är det.


Rätt ska vara rätt!

Glömde nämna en av mina Sweethearts i förra inlägget, självklart saknar jag min älskade Cuttran och jag hoppas att även du kan den 29e.  
Och när jag ändå håller på så kan jag nänma att jag saknar min älskade kusin och hans man, alldeles för länge sedan. Middag snart, det är ett måste!

Puss till er!

Saknar!

Idag saknar jag.

Mollie - Gamla goa vännen min, är ju för fan nästan 2 år sedan vi sågs senast! Hur mycket har inte hänt på den tiden?
Jag längtar så tills du kommer i mars, då ska vi ta igen allt och lite till. Ser fram emot att få presentera dig för mina nya vänner. Dom kan väl inget annat än älska dig? Eller? Inga vildkattsfasoner sweetheart, du vet att du är min One and onley! Love

Mina gamla vänner från Ödeshög, framför allt underbara Maria,JennaMaria och Sussie, hur mycket galet gjorde vi inte tillsammans?
Tror på nått sätt att det skulle kännas som igår om vi sprang på varann, kom och hälsa på vettja! Min dörr står alltid öppen för er!!! Jag saknar er!

Vallentunasyskonen, dags för fest snart eller? Tyvärr kan jag ju inte just nu, men i vår! Då blir det bilkaravan upp till Hudik som gäller!

Sen så saknar jag så klart Tiger, Tolla, Belsebub, Krickan, Frugan (även fast hon fått nog av mig ett tag, i princip bott där nu när badrummet görs om) och Tessie, kör vi den 29e eller? Jag hoppas det!

Och tillslut så saknar jag alla dem som jag träffar alldeles för sällan som mina fina gymnasiepolare, middag snart igen? Vi kan gärna vara här!

Jag Saknar Er!

Första träningspasset avklarat.

Idag hade jag premiär på gymmet, i mina skitsnygga nya träningskläder kom jag in som ett litet barn i en helt ny värld. Ca 75 minuter senare gick jag därifrån som en ny människa, hur kul är det inte att springa på ett löpband?
Har alltid hävdat att jag är gruppträningstjej och inget annat, men jag är villig att ge gymmet en ärlig chans för det var faktiskt riktigt kul. Man kan dessutom gå dit när man vill och träna efter sin egen förmåga och tid.

Lär väl däremot vakna upp med en träningsvärk som inte är av denna värld i morgon men det får det helt klart vara värt!

Nu jobb i ett par dagar och sen ska jag försöka klämma in ett besök till på gymmet, lika bra att köra när man har långan igång.

Beach 2011 here I come!

Kaos!

Jag är blåögd både bokstavligt talat och faktamässigt.
Dom har börjat med vårt badrum nu, både jag och prinsessan min fick en smärre chock när vi kom hem igår. Mitt hem ligger i spillror....okej nu överdriver jag. Men för fan, mitt hem är min borg, mitt liv och en del av den jag är. Känns konstigt att främmande människor springer omkring där och jag inte vet vad dem gör. Troligtvis så är det som vilken arbetsplats som helst för dom men för mig är det som ett intrång i mitt liv.
Blev också mycket irriterad när jag se en halväten matlåda stå på min byrå, det betyder att dom troligtvis vart i mitt kök, värmt maten i min micro kanske amvänt mitt porslin, mina bestick och glas. Vem fan vet, kanske tillochmed tagit en macka när dom ändå höll på? Kollade dom in nyheterna på tv också?
Ja, jag vet jag kanske överdriver, men det kryper i kroppen på mig när jag tänker på det.
OM man nu skall göra allt det här i någons annans hem så sköt det snyggt så att den som bor där inte märker att nu gjort det, alltså lämna inte matlådan framme!!!

Blev en mycket kort visit hemma, då prinsessan gallskrek då dom borrade med en slagborr så att hela huset skakade. Ställde henne i hallen, gick knappt att komma längre pga ett stort jävla skåp som stod mitt i hallen och tog upp all plats. Sen sprang jag som en tok och packade ner de saker som behövdes för att sova över hos mamma och pappa. Väl ute igen så fick jag förklara att idioten i gasmask som försökte prata med prinsessan och mig inte var farlig utan ska göra vårt badrum fin, det gick så där och prinsessan tog tillsut till sig förklaringen men mycket tveksamt. Får se hur det blir när vi väl ska åka hem.

Sitter nu och längtar efter gubben som vart på konferans men som nu borde vara på hemväg.
6½ år tillsammans och jag saknar honom fortfarande som en nykär när vi inte är tillsammans. Kärlek!

Nu, strax i väg till S-tälje med bror,Villis,Cuttran och Dinoaurien för lite käk och rastning av kids.

Frisk Luft, I need it!


Tacksam.

Ja, jag är tacksam.
Jag gnäller, gråter och är missnöjd minst någon eller några gånger per dag! Hur många känner igen sig?
Erkänn, nått är det alltid som är fel. Är det inte vikten så är det vädret. Är det inte ekonomin så är det bristen på tid.
Och ja, det är mänskligt att gnälla, gråta och vara missnöjd.

Men hur ofta är vi tacksamma? Tacksamma för att vi har tak över huvudet, hälsan i behåll, rinnande vatten, vänner och familj som älskar oss m.m???

Jag kan villigt erkänna att jag är usel på att vara tacksam för dessa saker och då är jag ändå ganska så bra på att försöka säga till mina nära och kära hur tacksam jag är för dem, men ska det jämföras med i hur ofta jag gnäller och är missnöjd så vinner tyvärr det sistnämnda. Det ligger helt enkelt i vår natur.
Nu när du läser detta så kommer du säkert att tänka att det inte stämmer in på just dig, men tänk efter en stund så ska du se att det faktiskt stämmer.

Jag kan inte säga att jag kommer att bli bättre på att bli tacksam, men jag ska fanimej försöka!

TACK!

Förkylningar, jobb och badrumsrenovering.

Som rubriken lyder så ser mitt liv ut för tillfället. Efter en låååång jobbhelg med storförkylning på intågande så är jag nu sjuk, glad att jag orkade helgen iallafall men idag fick det bli sjukstuga hemma för min del. Har dock inte ron att ligga nerbäddad då vi fick besked om att de ska börja med vår badrumsrenovering på onsdag. Kan nu först i efterhand när jag rensat ur hela badrummet inse omfattningen av alla saker som rymts i vårt inte allt förstora badrum, imponerad! Har slängt massa med skit så som gamla smycken, smink, trasiga diadem, halvfulla shampooflaskor och massa med annat. Så nu ska det bli spännande och se hur väl vi kommer att klara oss utan vårt badrum och tvättmaskin i 4-5 veckor eller troligtvis fler veckor då det utan tvekan kommer att finnas fuktskador. Men det får det vara värt för det kommer att bli såååå snyggt!
Måste nästan fota före och efter bilder så jag kan förstå att det värt besväret efter den här pärsen.

Till råga på allt så kommer dem troligtvis att börja med kökrenoveringen om ett par veckor, så har vi riktigt TUR så blir det både badrumsrenovering och köksrenovering samtidigt, HALLELUJA för det.....eller inte.
Blir väl att bo hos mina och gubbens föräldrar i omgångar. Bara att bita ihop och deal with it.

I övrigt så är min lilla prinsessa så otroligt rolig och uppmärksam just nu. Hon är en som en svamp som upprepar allt man säger, så det är munkavle på här hemma när det gäller svordomar och annat. Eller tanken är att det ska vara munkavle på, men det går sådär.
Är även inne på den riktigt slutspurten på pluggandet också och om några veckor är jag helt klar och kan lägga det bakom mig, kommer att bli otroligt skönt att kunna släppa den bördan.

Längtar till våren redan och tycker att den här vintern gjort sitt nu, inser tyvärr att det är ca hälften kvar innan man ens kan börja hoppas på våren.
Men som jag sa tidigare, bara att bita ihop och vara glad för det man har.
LIVET!


Kvinnobesvär!

Ibland undrar jag vad jag har för smärttröskel, just nu känns det inte som jag har någon alls.
Jag har mensvärk och tycker extremt synd om mig själv.
Fick panik när jag insåg att det inte fanns någon ipren hemma, som tur var hittade jag en i en gammal väska. För när jag har mensvärk så blir jag som handlingsförlamad, hatar den där molande, äckliga värken som inte går över utan som är konstant fram till att den sakta ger med sig ett dygn senare. När jag var yngre var den dock värre och kraftigare. Då var det omöjligt för mig att gå till skolan dom dagarna och när det var som värst låg jag nerstoppad under ett täcke och kräktes av smärtorna, så var det som tur var väldigt sällan men ändå.

Jag förundras ofta över mig själv att jag klarat att föda fram ett barn utan att gå under, men tydligen så bor det ju krafter i en som man inte vet att man har tills man behöver dem.
Men när mensvärken sätter igång eller när jag slår i tån riktigt riktigt hårt så tänker jag alltid under en microsekund att föda barn det kan fan inte göra så här ont, snacka om att kroppen är bra på att glömma!

Trotsar mensvärken och ger mig ut i kylan istället, lite shopping kanske hjälper.


RSS 2.0