Sjukstuga....

Detta inlägg kan sammanfattas med ett enda ord!
SNOR SNOR och åter SNOR.
Lillskruttans näsa är knallröd av allt torkande. och igår lyckades hon slå näsan i bordskanten så nu är hon ännu rödare. Inte lätt att vara liten.

I övrigt så har jag två datum som jag ser fram emot.
Första är 28 februari då jag och två av mina goa vänner som också har barn ska ha en heldag, med shopping, middag och bio. Myyyyys!

Fyller ju snart så jag tänkte fira min stundande ålderskris med ett partaj. Inget fint sippandes på vinpartaj utan mer ett party i Skogslyckans hembrända anda! Ett sånt där party som man gick på var och varannan helg innan mna fick barn. Kommer troligtvis att ångra mig grymt dagen efter.....men va fan...det är det värt!

Nehepp, nu ska jag bege mig ut i snöstormen med snorigt barn och hunden som är hemma på visit.
Yipiiieeeeeeebläääää....urkk


Oväder, en massa jävla snö och party!

Idag ska M vara hos Mormor och Morfar, första gången hon ska sova över där. Att det kommer att gå jättebra är jag helt övertygad om då dom lyckades med att uppfostra både mig och mina två bröder. Någotsånär iallafall.
Jag ska nämligen trotsa alla varningar om dåligt väder och ta mig kommunalt till andra sidan stan med ett gäng andra tjejer. Och inte vilka tjejer som helst, utan tjejerna från Säbyholm årsgång 98-01.

Ska bli sååååå kul och vissa av dem har jag intr träffat på??? 9år!!!!!! Herregud vad tiden springer iväg.
Vi ska käka tacos, dricka vin och snacka gamla minnen. Som tur är har jag fixat skjuts hem i form av Lillebror så det känns tryggt.
Får se om det blir till att hämta Mannen min på hemvägen då han ska ut med jobbet ikväll.

Önska mig nu lycka till!

Puss

Hungrigt barn!

Idag är M hemma från dagis och är med mig då jag är riktigt krasslig. Nu är hon ju van att få leka och stoja på dagis så hon har skuttat omkring här hemma och gjort massa med hyss bara för att få upp mig i soffan, mindre gulligt kan jag tycka nu när jag mår som jag mår.

Men det jag skulle komma till är den söta förmågan hon har att förstå precis allt man säger. Frågade precis om hon var hungrig? Då hoppade hon snabbt ner från mitt knä och sprang och ställde sig framför kylskåpet. Åhh vad jag älskar denna unge. Hon är så smart...så det så!


Till dem jag älskar!

Idag är det alla hjärtans dag, jag vet att det är ett kommersiellt jippo men ändå så blir jag lite extra kärleksfull den här dagen. Jag passar på att tänka extra mycket på dom jag älskar och hoppas att jag får ha kvar dem friska och underbara så länge som möjligt.

Jag älskar er mer än jag har ord för.
Och min lilla prinsessa älskar jag mer än livet självt, ja jag skulle verkligen göra allt och lite till för henne. Mitt hjärta tillhör henne, nu och för alltid!

Mammahjärtat!

Idag grät min lilla underbara prinsessa floder när jag skulle lämna henne på dagis. Mitt hjärta höll på att brista!
Hon klamrade sig fast vid mig med sina små händer så gott hon kunde medan hon samtidigt snyftade fram mahamma mahhhhamma....
Mitt hjärta sa; Ta henne och spring hem och kramas hela dagen lång. Men hjärnan och lönekontot säger att jag tyvärr måste jobba.
Fy fan att man ska behöva välja det sistnämnda! Men idag är det iallafall fredag och H kan förhoppningsvis hämta henne ganska så tidigt och sen är det heeeelg. Fast inte för mig, jag jobbar både lördag och söndag....money money money....

Tack Tiger!

Tack världens snyggaste Tiger för min fina blogg design!
Datorinkompetent som jag är så hade jag aldrig klarat det utan dig!


PUSS!

Busiga unge!

Min prinsessa är så busig. Hon far fram som en tornado här hemma, tröttnar hon på att leka själv så ser hon till att få den uppmärksamheten hon vill ha, som att hamra på datorn eller sätter på stereon på högsta volym. Och självklart får hon uppmärksamhet, all uppmärksamhet hon vill ha för ingen är så underbar som hon.
Jag är en lyckligt lottad människa och jag vet det!!!




Känns som igår...

Nu har jag kommit till en ny punkt i livet.
Här sitter jag i soffan, helt själv. M är på dagis och H jobbar. Jag är ledig idag....
Så fort tiden gick!
Känns som det var igår vi kom hem från BB med vårt lilla knytte.









Kärleken till Henne går inte att beskriva. När jag ser på bilderna så ser jag bara kärlek, massa med kärlek.
Vem var jag innan jag fick min underbara prinsessa?


Jobba på, hej och hå!

Var grymt trött i morse efter att ha sovit alldeles för lite, både pga någon konstig nervositet inför jobbpasset och för att jag hade en liten pyra som låg emellan mamma och pappa och sparkades.
Nu är jag iallafal hemma igen och ute vräker snön ner, hur mycket snö ska det komma egentligen?

Tycker synd om Henke som kommer att ha ett helsike att få hem barn och vagn, då barnvagnar inte är gjorda för att klara så här mycket snö!

Nästa vecka blir det massor med jobb vilket känns så kul och betryggande! Jag ska verkligen se till att jobba så mycket jag bara kan och har också bestämt att jag ska läsa in de sista kurserna så att jag blir klar undersköterska. Då ökar jag chanserna enormt för att få en fast anställning i framtiden. Och sen så tycker jag ju faktiskt att det är skitroligt att plugga.

Det händer så mycket i mitt liv just nu och jag gillar det verkligen. Hösten var fylld med ångest inför hur våren skulle bli, men nu verkar det faktiskt som om allt ljusnar.
Jag försöker att uppskatta livet för varje dag för jobbar man med det jag gör så inser man snabbt att livet går med en jäkla fart och helt plötsligt är det slut....

Just är jag den lyckligaste kvinnan på jorden. Jag är kär, har den underbaraste lilla dottern man kan tänka sig, min familj och mina närmsta mår bra och jag är frisk!
Vad mer kan man önska sig?


Lillskruttan håller på att bli STOR!

M har nu börjat på dagis och både jag och H är med den här veckan. Känns otroligt stort att se henne med alla andra barn. Hon springer omkring och leker som det vore det mest naturliga i världen. Blir både jättestolt och något vemodig när vi är på dagis. Kan ibland inte riktigt förstå hur snabbt tiden har gått sen jag fick ett plus på stickan. Och nu går hon på dagis!
På fredag är det första dagen hon ska vara själv på dagis. Ska bli spännande och se hur det går.
Imorgon är det jobb som gäller för mig så då får H gå med henne till dagis. Ska säkert gå hur bra som helst men som den hönsmamma jag är så kommer jag nog att läga fram kläder så att hon är fin på dagis.

Har fått en hel del pass framöver vilket känns så otroligt skönt! Hoppas på att det vänder nu!

Nähäpp nu blir det lite kvällsmys med familjen, tidigt i säng ikväll då morgonpasset börjar redan vid sju...

Godnatt!

RSS 2.0