Nu jäklar!

Pratade med M på Msn tidigare idag, och då berättade hon att hon bokat både halkbanan och uppkörning då hon också håller på att ta körkort. Hon ligger dock före mig i sin utbildning.

Så nu har jag också gjort det. Bokat halkan och uppkörning menar jag!

Herregud!

Så nu ska här köras en massa så man är redo när det stora dagen kommer!

Yippie!

Grattis mina vänner!

J har äntligen flyttat upp till storstan och börjar sitt nya jobb idag- Grattis gumman!

I helgen blir det förlovningsfest hos P och A, är så glad för eran skull. Grattis!

Nu är det inte långt kvar tills J Bebbe kommer! Grattis i förskott gumman!

Och snart får jag också säga grattis till mig själv då det är mindre än en vecka kvar tills jag fyller år...hej och håå vad tiden går fort!

Snorig och ont i halsen...vilken babe man är!

Tänk va skönt det var att få jobba lite i helgen, och jag såg framemot att få jobba denna måndag också. Men inte blev det nått av det inte!
Har åkt på en dunderförkylning och ligger nerbäddad i soffan och tycker synd om mig själv!

Så jäkla surt att behöva ringa till jobbet och säga att man blivit sjuk! För det första så ser det illa ut och för det andra så behöver jag varenda liten krona!

Ringde och beklagade mig inför grannen och grät en skvätt över att jag också kommer att missa kvällens körträning, det känns riktigt pissigt med tanke på att jag ska ha låttentan nästa måndag!

Känns som om hela jorden kommer att falla ner i huvudet på mig runt den 3-4 mars!

Jajamensan...

Att säga hur mycket man älskar sina vänner kan man aldrig säga för ofta.

Här kommer en liten orgie i form av bilder på dom som förgyller min vardag!




Plugga, plugga måste plugga...

Noll motivation till att plugga för tillfället!

Sen har jag 2 låtar jag måste lära mig tills den 3mars, då det är dags att visa att man platsar i kören. Nervös som fan inför det, men det ska förhoppningsvis gå vägen.

Spelade stämmorna på kören igår så nu är det bara att träna skiten ur sig!

Annars händer det inte så mycket i mitt liv för tillfället, ska jobba ett par pass i veckan och det känns så jäkla skönt!

Nyttigt att få känna sig lite behövd av samhället!

Nu har tjockisen åkt hem till Ödeshög igen!

Nu har J och F åkt hem.
Följde dom med till tåget och hjälpte till att lasta på allt, inte lätt för stackars J att bära barnvagnar och väskor helt själv.
Höll på att ramla ner mellan spåren när jag skulle lyfta upp väskan, men det gick bra i sista sekund som tur var! Har lite fobi för tåg pga att jag var med och såg en olycka för ett par år sedan.

Hur mycket jag än älskar J och lilla F så är det rätt skönt att äntligen få vara lite ensam med H! Han ska jobba i kväll och natt och vi har knappt träffats på hela helgen så det känns skönt att få tillbringa lite egen tid med honom innan han åker iväg!

Men glöm ALDRIG J att du alltid är välkommen till oss! Närsomhelst!


Ännu en dag tar slut.

Även denna dag blev väldigt lyckad. Dock har vi inte gjort särskilt mkt, men det kan vara rätt skönt att inte göra nånting ibland också!

Jag, J och lilla F har vart nere hos grannen och kollat på Let´s Dance och dippat grönsaker, plus att det blev lite lite kareoke också!

Nu har F somnat in i J:s knä och sover som en stock.

Jag och J ska precis kolla på en skräckis så vi får väl se hur mkt sömn det blir för mig i natt, fegis som jag är!

Natti natt...

Ännu en dag tar sin början.

Jahapp så var det Fredag igen då!

Somnade som en stock i går och vaknade upp vid halv elva tiden av att F hade vaknat och gjorde sin närvaro mycket tydlig, men är man knappt 3 fyllda så ska man göra sin röst hörd!
Nu sitter hon och J och badar med massor av badskum. låter som dom har roligt för man hör F skratta hela tiden!

Vid vilken ålder tappar man intresset för hur kul det är med badskum? Kanske borde vi alla fylla våra badkar med badskum och verkligen leka!!!

Någon var det ju som sa "Man skall bejaka sitt barna jag!"

Nu skall vi göra oss i ordning för att åka iväg till Södertälje och fönstershoppa lite, sen blir det middag hemma hos storebror ikväll!

Hoppas på att detta blir en underbar dag för mänskligheten!

The Long Day is Over!

Har vart en otroligt lång alla hjärtans dag som nu börjar lida mot sitt slut!

Idag har dagen gått åt till fotografering av J och hennes bebismage åt ett repotage för en stor tidning! Jag har agerat barnvakt åt F så att J kunde arbeta ostört! Det var verkligen jättekul att se hur det går till på en fotograferingen och det ska bli så kul att se resultatet!

Inte har jag träffat sambon särskilt mycket denna kärleksdag då han jobbar hela kvällen och hela natten, men jag får puss på honom massor i morgon istället och alla andra dagar framöver!
Han ska dock få en liten försenad Alla Hjärtans Dag present, inget stort men något jag vet att hans smaklökar kommer att uppskatta!

Ha En Fortsatt Trevlig Alla Hjärtans Dag Gott Folk!

Tjockisen kommer på besök.

I dag kommer tjockisen J och hennes söta dotter F på besök! Dom ska stanna hela helgen och förhoppningsvis blir det vårväder ute så att man kan vara ute mycket!

Kallar J tjockis för att hon är i 8 månaden! Hon har bara 5 veckor kvar, så jag hoppas verkligen inte att det händer nått när hon är här...PANIK!

Om det nu skulle vara så att nån gravid kvinna råkar läsa denna sida så reagera inte på att jag kallar J för tjockis, det är inte illa menat och J tar absolut inte illa upp! (Den lyckosten har bara gått upp 5 kilo under hela graviditeten och är vackrare än någonsin!)

Jag är så lycklig, jag är sååå lycklig....

Jag har hittat hem i körvärlden!

Min kära granne U har i många år vart med i en kör som heter Rönninge Show chorus och som sjunger Barbershop, nu har hon dock slutat men har länge vart sugen på att börja i en mindre barbershopkör. Sagt och gjort så lyckades hon lista ut att det finns en kör i Södertälje som sjunger just barbershop och eftersom hon vet att jag älskar att sjunga så drog hon med mig också.

Det jag fick höra innan vara att det var en gästkväll där man fick komma och hälsa på för att se om det var nått man var intresserad av att börja med, men riktigt så var det ju inte!

Det var bara att hoppa in i kören och köra på så gott man kunde med stämmor och allt!

U som är rutinerad i branchen föll lätt in i sången, medans jag mest stod och gapade för att dom var så duktiga. Tog väl ett par toner och hoppades på att det inte lät helt förskräckligt men det var ingen som klagade iallafall!

Sen så kom nästa grej.
Körledaren kommer fram till oss och säger att vi skall följa med henne till ett litet rum, där vi var och en ska ha ett sångtest tillsammans för att se hur "bra" vi sjunger och om vi platsar...HJÄLP!
Jaha...så där stod jag som ett fån....ehhhhhh....jahaaaaa.....hehehe....var typ allt jag fick ur mig....
Men dom var så vänliga och förstående så dom bad mig sjunga en valfri låt bara så där....Ehhhhh....jahaaaa...hehehe...vad ska jag sjunga....ehhhh...hmmmm...

Tillslut fick jag ur mig ett par rader från en gammal låt som jag brukade sjunga när jag var med i kyrkokören för ett par år sedan....det gick ju så där ska jag väl säga!
Men sen gick det desto bättre när om bad mig ta ut tonerna i sång som hon spelade på pianot, då kände jag mig riktigt stolt.
Häpp så var dom klara och så förklarade dom för mig att min röst passar bäst för att vara BAS i barbershop så sagt och gjort nu är jag en av BASARNA i Telge Harmony Chorus!

Ska passa på att göra lite reklam för dom också! Gå in på www.telgeharmony.se för att lyssna på en av låtarna!


Jag har besegrat Skunken!

Nu är Sidan borta!

Jag skrev ett mail till Red. och bad dom ta bort sidan. Kunde ju inte göra det själv med tanke på att jag glömt bort lösenordet, och dom var faktiskt vänliga nog att göra det!

Fasligt snällt tycker jag!


SkunkDjävulen!

En kär vän till mig uppdaterade mig här om dagen om att jag har kvar min gamla sida på sajten skunk!

Haha, skrattade jag och ville inte riktigt tänka på det mer. Men sen började jag fundera och sagt och gjort så klickade jag in på Skunkshemsida för att kolla upp det hela! Och ja, där var den! Har inte vart inloggad sen 2002 och har inte en aning om vad mitt lösenord är! Smidigt...inte ett dugg med tanke på att det står en massa saker där som absolut inte stämmer! Tex att jag älskar en helt annan kille än H!

Men så till det värsta! För att få sidan borttagen så måste man veta om sitt lösenord och för att få ut sitt lösenord så skickas den till den mejladressen som man uppgett den gången man reggade sig på sidan, och inte fasiken har jag samma mejladress längre! Och det är inte så konstigt med tanke på att den hette nått i stil med [email protected]!!!

Skit skit skit! Ska aldrig mer regga mig på en till sida!


Ivääääääg.....

Medans alla sitter och tittar på Musik ikväll i form av melodifestivalen så ska jag upp till den lokala Pizzerian..*asg* för att gå på 25 partaj! S fyller år och det ska ju så klart firas!

Har hört rykten om att det kommer att finnas kareoke däruppe ikväll! Hur kommer denna kväll att sluta?

Forts. följer.....

Jag är en jävel på att parkera!

Så är det, jag är en jävel på att parkera!
Parkerade ett antal gånger idag och alla var i klass med MVG, stolt som en....ehhh...höna?

Satt och pratade lite med P på msn och förklarde frånvaron från "jobbet"....han förstod mig precis och det värmer, så tack vännen att du förstår!

Har haft lite problem med ångest ett par gånger på senaste, och jag som aldrig haft det förut flippade ur lite.
Men som jag skrivit förut så har jag en Underbar granne som fått leka lite psykolog och som jag har mkt att tacka för!

KRAM till alla mina underbara medmänniskor som står ut med mig!


En torsdag som denna.

Torsdag eftermiddag och H har precis kommit hem från jobbet, vi har hunnit med att handla lite gott gott till kvällen också. Det har blivit en mysig vana att vi köper nått lite extra gott att äta på torsdagskvällar. Då är det bara jag H och Lillen som gäller. H jobbar ju 40 timmarsschema på 4 dagar så han är alltid ledig fredagar vilket är jätteskönt!

Idag ska vi mysa till det med en bubbeldrink och avocadohalvor med rökta räkor till förrätt och grillad kyckling och en god sallad till huvudrätt.

Mums!

Vad har du gjort med mig A?

A har smittat mig med en ny favorit!
Ta chansen och möjligheten att lyssna på ett par låtar med den otroligt begåvade sångerskan Diana Krall.

Nu är det ju så att hon är gammal i branchen och det är jag som helt enkelt upptäckt henne först nu, men ohhh vad lycklig jag blir när jag hör hennes musik!

Så tack A för denna upptäckt! Puss på dig!

J, snart är du 08 och jag är sååå glad!

Så jäkla glad för att du snart kommer att vara 08 kära J! Då kan vi leka när vi vill...och så måste jag ju komma och tracka dig på ditt nya jobb...hehe...

Annars så har veckan som gått förflutit ganska så lugnt, var på födelsedagspartaj i helgen då T fyllde 28.
Varför skall alla dessa hattar alltid komma fram på dina partyn????

Nu har jag bokat tid till läkarn och det känns faktiskt bra, pratade länge med grannen om det idag och som vanligt har hon alltid ett par kloka och lugnande ord att komma med så tack och puss U för det!


Citat.

"Om du tror på något, så behöver du inte drömma."

Rensa!

Denna vecka ska jag göra en total utrensning av min kropp! Inte en enda onyttighet skall slinka in i min mun! Mitt psyke kommer att skrika efter socker och flott...men den kan skrika så mkt den vill för jag tänker inte ge efter!

Behöver en riktig avgiftning med tanke på att det blev lite för mkt av det goda i helgen...ehhh ja....

Har lagt upp ett strikt schema för vad jag skall äta, så förhoppningsvis kommer jag att må en aning bättre när veckan närmar sig sitt slut!

Håll alla tummar för mig nu!

Buhuuuuu....

Nu bryter jag ihop!

Jag känner mig som ett riksmongo på två ben!
Var för ett par minuter sedan full av hopp inför mitt stundande och pågående studentliv, sen öppnade jag matteboken och hoppet dog! Hur i hela fridens namn för att utrycka sig fint ska jag klara det här! H tog en snabb titt i boken garvade lite och sa att -Det där kan jag tyvärr inte hjälpa dig med gumman, jag har glömt bort allt!

Buhuuuuuuu...fan fan fan.....Jag måste klara det här men jag vet inte hur!!!!

Men för att frångå mina sorger så kan jag meddela att i morgonbitti kl 07.00 så skall jag jobba! Och guuud vad skönt det känns! Var sjukt länge sen jag jobbade och det kliar i fingrarna efter att få göra det igen.

Övningskörde i nästan två timmar idag och lyckades med bravuren att få motorstopp i en rondell, fick panik och fick därför inte igång bilen igen medans H satt och skrek brevid och troligtvis trodde att hans sista stund var kommen. Inte så pedagogiskt kanske.

Inte alltid så bra att övningsköra med Sambon!

RSS 2.0