Nyår i St: Annas Skärgård!

I morgon drar jag och lilla skruttan till St Annas skärgård som så många gånger förr. Har dock aldrig vart där på vintern så det ska bli intressant och mysigt!

Tyvärr finns inget internet där så det blir tyst här på bloggen ett par dagar framöver. Det finns knappt nån mobilmottagning därute och det är så befriande!
Ska bara njuta av god mat, vacker natur och närheten till de jag älskar mest!

Hoppas att alla får ett underbart gott nytt år och att 2010 blir precis så bra som jag hoppas och vill att det ska bli!

Gott nytt och Kram


Det närmar sig jul igen...

Tiden går ju verkligen sjukt fort. Min lilla prinsessa växer allt för fort och jag kan nu se tillbaks på förra Julen då hon bara var ett skrikande litet knytte som helst ville ligga vid mitt bröst och äta 24 timmar om dygnet.
Nu har jag en liten flicka som springer omkring, skrattar, busar och pratar dagarna i ända.
Hur lycklig är inte jag för detta? Men hur fort går inte tiden????

Om ett par dagar är det jul igen och vi har äntligen börjat bli klara med alla klappar. I år och kommande år ligger ju så klart fokus på M men det är väl inte heller så konstigt. Julen är ju ändå barnens högtid.

Igår var vi på middag hos T och C. Dom har fått det så mysigt och jag är så glad för deras skull, dom är så härligt nykära!
H och jag hade bestämt fram till igår att vi inte skulle ha nån gran i år med risk för att det inte kommer att få stå ifred, men efter att vi sett T och C gran igår så har vi tänkt om. Klart vi ska ha gran, den gör ju halva julstämningen. Dock får det bli en plastgran så slipper vi incidenter med granbarr i blöjan.

Snön fortsätter att vräka ner och jag kan inte minnas när det var så mycket snö här hemma. Men hur härligt är inte det för även om det blir töväder så tvivlar jag på att allt hinner försvinna till Jul. Det kommer alltså att bli en VIT jul! Äntligen.

Nu snarkar min käre man här brevid mig i soffan. Han hade en hård kväll igår. Stackarn.....

God Helg.

Kan ju bara bli bättre!

Jag vet, jag är sämst på att blogga. Men nu ska jag ge det en ärlig chans för det finns så mycket jag skulle vilj säga och uttrycka. Har ju miljarder tankar och åsikter i huvudet som bara vill ut.
Därför har jag bestämt att 2010 ska bli mitt bloggår.
Hoppas på att det blir mitt år på många olika sätt. Mitt liv är i och för sig rätt underbart då jag har världens finaste unge och en underbar sambo, men det fattas något ganska viktigt. Ett fast jobb!
Men jag tror att det kan vara på väg att lösa sig, jag måste tro på att det kommer att lösa sig annars orkar jag inte.

Ungen min ligger här brevid mig och sover så söt. Undrar när hon behagar att vakna? Troligtvis kommer väl hundskrället att väcka henne när han hör nått i porten. Stackars barn, hon är sen födseln van vid att vakna till hysteriska terrierskall.
Har lite funderingar på om jag ska ta en tur till Tumba. Julen är ju väldigt snart här och jag är absolut inte klar med alla inköp. Är inte klar med H julklapp och M måste få ett par till. Nu är hon ju så pass stor att det faktiskt är roligt att slita i pappret!

Har försökt få tag på olika vänner för att få sällskap, men inte en enda behagar att svara eller så har dom nått annat för sig. Varför just idag när jag är så uttråkad och på shoppinghumör???
Behöver handla lite mat och grejer också. Om jag har ork så tar jag mig nog till Willys, men det är ju snorkallt ute. -8 när jag var ute med hunden i morse. M var helt förstummad där hon satt nerbäddad i vagnen, och hur jag än trugade så vägrade hon bjuda på ett endaste litet leende. Hon tyckte nog att det var för kallt helt enkelt.
Ska jag åka till Tumba???? Vad behöver jag? Massor!

Nu ska jag vänta på att lillan vaknar. Sen blir det en sen lunch och så får vi se om vi tar oss ut i kylan en stund

Hej så länge....

RSS 2.0