Rast.Vila

Har rast, skönt det för jag känner mig helt utarbetad. Egentligen meningen att jag ska jobba hela helgen men jag har tagit semester imorgon Söndag. Känns som helt rätt val då det tydligen ska bli VARMT!

Försökte precis beställa ett par skor som jag suktat över från din sko. Ett par svarta kilklckshärligheter från Din Sko, vaknade upp i morse och tänkte direkt på dem. Var helt inne på att jag skulle beställa dem så fort jag fick rast här på jobbet men tji fick jag. Din Sko hemsida hävdar nämligen att mitt personnummer är ogiltigt så det går inte!??? Och inte kan jag ringa kundtjänst heller för dom har bara öppet vardagar. Buhuu!
Men men, får väl åka och köpa dem manuellt istället, hoppas att dom finns kvar bara!? Ve och fasa annars!

Ja jo, jag är nog lite av en material girl, men tillåter mig själv att vara det i nuläget då jag njuter av min nya kropp och hälsa.
Igår njöt jag nog lite väl mycket, blev ett par skitsnygga jeansshorts från lindex, ett knallrosa linne att ha till, djungelmönstrad tunika från hm och ett par klassiska svarta thigts att ha till. Åhh så nöjd jag är! Bara skorna som fattas!

Idag skall jag ta mig ett glas iskallt vin när jag kommer hem, kanske smuggla sig in hos brorsan på middag också?! Tydligen ska mamma och pappa dit så då kanske vi också kan passa på och hänga på. Vi har ju själva ingen möjlighet att grilla och är det sånt här väder så MÅSTE man bara grilla!!!
Min kära arbetskollega tipsade mig om att grilla flankstek?! Nån som har erfarenhet av det???

Jahopp, plikten kallar. Dags att gå in och beta av dom sista timmarna innan det är dags för mig att ta helg!

Ciao!

Ny blogg.

Har funderingar på att starta en ny blogg. Vad den kommer att handla om återkommer jag om med tanke på att det bara är i funderingsstadiet ännu. Men känns som om det kommer att vara en nödvändig blogg som saknas ute i nätvärlden.
Vet också att det är en miljon år sen jag skrev sist, men har inte haft nån större inspiration och sen har mitt liv inte heller vart så spännande. Men nu närmar sig sommaren med stormsteg och jag njuter. Har köpt tonvis med snygga sommarkläder så kanske om jag får bloggandet att fungera från mobilen så ska jag bli bättre på att ta lite klädbilder. Skulle vara kul att få lite feedback om vad ni där ute tycker och tänker.

Måste sluta nu, sitter på jobbet och tjuvbloggar.
På återseende kära vänner och läsare!

RSS 2.0