Det här med bloggande.

Varför bloggar man för?
Det finns för mig inget rätt eller fel med hur man bloggar.
Jag bloggar då jag gillar att skriva och uttrycka mina åsikter och vädra ur mig det jag upplever.
Vill inte med flit såra eller förminska någon. Gör jag jag det så säg till.

Däremot är det viktigt för mig att få skriva vad jag tänker och tycker. Självklart finns det mycket jag tänker och tycker som jag inte skriver då det är privat, men vissa saker kan jag liksom inte hålla inom mig utan måste bara få det ur mig. Då är det skönt att ha bloggen att avreagera sig på.

I övrigt är det ordentlig nedräkning mot semester nu! Så skönt.
Har haft en något konstig morgon då jag var bombsäker på att jag skulle jobba och steg upp tidigt, duschade, åt frukost, gjorde iordning Moa, rastade hunden, lämnade Moa på dagis och tog bussen ner till jobbet för att där upptäcka att det inte var idag jag skulle jobba utan i morrn! Då blir man en aning trött på sig själv.
Har sagt innan att det antagligen kommer att hända nån gång för jag är en snurrig person och nu har jag gjort det. Kul kul.
Men jag är inte bitter. Har hunnit med en massa annat idag. Städat ur min skogarderob och fyllt två kassar med skor som ÄlsklingsTiger ska få, enda tjejen jag känner som har samma skostorlek som jag.
Ni som känner mig vet hur mycket skor jag har och dessa par står bara och dammar i garderoben och det bästa är att det ger plats för nya fina skor (hoppas inte H läser detta).

Ska strax ner till grannen för att ta en fika och sen ska jag hämta lilla prinsessan. Ska också bjuda över mammsen på middag idag då Pappa redan åkt till St Annas Skärgård och lillebror inte är hemma.

Vad ska man bjuda på?


Förtydligande!

I ett föregående inlägg skrev jag citatet "kärlek gör inte ont". Har snott det av Oprah Winfrey då hon brukar säga det till kvinnor som trots upprepad fysisk och psykisk misshandel går tillbaks till sina soprötter till män. Jag står fast vid min hållpunkt att kärlek inte gör ont. Då pratar jag alltså om kärlek. Den där underbara känslan man känner när man får fjärilar i magen, knäna är som gelé och hjärtat slår volter. Det är kärlek för mig iallafall. I bästa fall är den besvarad och då är det inte mycket i livet som kan bli bättre.
Kärlek för mig är inte när man gråter, gör illa sig själv eller överväger självmord. När någon man älskar får en att må så så är det för mig inte kärlek.

Finns mycket att tycka och tänka om när det kommer till kärlek, men smaka på ordet K-Ä-R-L-E-K....
Det är ett sött och mumsigt ord, inte illasmakande och oaptitligt.

Vi är alla värda att känna kärlek och då framför allt vi kvinnor, då vi av nån konstig anledning blandar ihop kärlek med något helt annat.

Tankar, kommentarer och ifrågasättningar? Gärna!

Det rullar på....

Vanlig skön fredag idag. Hunnit med en vända upp till centrum efter dagislämning. Har slarvat lite med Prinsessans D droppar ett par månader så det var på tiden att jag införskaffade nya från BVC och därmed fick smavetet sig en liten skjuts i rätt riktning. Frågade lite försynt om det kunde ha några dåliga effekter att jag missat dropparna ett tag, men det skulle tydligen inte vara någon fara- Skönt!
Träffade på världens bästa Svägerska uppe i centrum så det blev en snabb och trevlig fika.
Nu sitter jag och ska ta tag i lite tråkiga saker så som att lägga in räkningar och sen blir det nog en sväng med dammsugaren. Ska jobba hela helgen så det kan vara skönt att få lite snyggt här hemma.

Om jag hinner ska jag kolla in nya deckarserien från SVT "Five Days". Den har gått så sent på kvällen så jag har inte orkat hålla mig vaken, tacka vet jag SVT Play!

Hoppas att regnet håller sig borta då dom har Prins och Prinsess tema ute på dagis idag- Så Sött.

Nästa vecka blir det nedräkning mot semestern och att fixa inför midsommar.

Hörs när vi hörs....


Semestersug.

Sommaren är här, men jag har nog inte riktigt fattat det ännu. Har ju inte direkt vart nån sommarvärme så det kanske beror på det. Känner mig konstigt omotiverad nu igen och har inte lust med nånting. Allt går lite på rutin just nu. Kan det vara så att semestersuget börjat sätta in. Snart kommer jag ha två underbara veckor tillsammans med min lilla familj. H kommer att vara ledig 4 veckor och det känns bra då M får vara hemma från dagis under den tiden.
På tal om min prinsessa så är det verkligen otroligt hur fort hon utvecklas just nu. Jag förundras varje dag över hennes framsteg och idag hade vi utvecklingssamtal på dagis. Allt är så bra så och det är bara att konstatera att jag har en väldigt nyfiken tjej som ofta får sin dagisfröknar att skratta.
Hon och kusinen har på sista tiden blivit riktigt goda vänner och håller ihop även på dagis. Dom kramas och kivas om vartannat. Är så glad att hon har en kusin som är jämngammal med henne och att dom fungerar så bra ihop. Men vem vet, dom kanske kommer att hata varann som tonåringar...
Sitter just nu och ska kolla på ett avsnitt av Cold Case, finns inget bättre på tv så det får duga. H jobbar kväll och kommer nog inte än på ett par timmar.
Trots att vi vart tillsammans i snart 6 år så saknar jag honom alltid när han kommer hem sent från jobbet och fjärilarna infinner sig fortfarande i magen när jag hör nycklarna i låset.
Är inte kärleken underbar?

Till er som tvivlar och som lever i ett osunt förhållande vill jag bara säga. Kärlek gör inte ont!

Motivation någon?

Idag är en dag som är så där. Lider av kramper i magen och är skittrött! Tror att jag kanske har jobbat lite för mycket och fått lite för lite sömn, min kropp pallar helt enkelt inte. Sen var ju inte heller lördagens kanondag med mycket att dricka så bra för dygnsrytmen kanske, men det var det helt klart värt, fasiken så kul vi hade.

Idag är för övrigt en sån där dag när jag är helt utan motivation. Saknar H som troligtvis kommer hem sent från jobbet idag och lillprinssesan är otålig och vill ut och "gugga" = gunga som hon säger.
Bara att bita i det sura äpplet och vara stolt och glad över att jag har en sån fantastiskt fin och glad tjej och som desutom pratar helt otroligt mycket och mer än som är vanligt för sin ålder. Mammaskryt är väl tillåtet på lagom nivåer va? För vem kan vara stoltare än en mamma till sitt underbara barn?

Ikväll blir det lasagne till middag så när jag ändå tar mig ut så får det bli en sväng upp till centrum för att köpa mjölk till (ursäkta stavning) bechalme såsen. MUMS!

Hej så länge.....

Ps. Förstår ni varför jag älskar min familj.


Ds.

Vi Lyckades igen...

Igår lördag 5/6 var en underbar dag och detta tack vara mina underbara vänner! NI är KÄRLEK!
Kul med nya bekantskaper och att få bättra på sin pinsamt dåliga engelska som dock blev bättre under kvällen, undra varför?

Hoppas att vi gör om det nästa år!

Idag 6/6 är det Sveriges Nationaldag och vi har firat genom att käka hemmagjord jordgubbstårta på gräsmattan utanför mamma och pappa. Var tänkt att det skulle bli picnic på nån mysig plats men då ingen kunde köra så fick gräsmattan duga.

Så tack för igår och tack för idag, kära vänner och familj!

Sommaren är här!
Nästa...midsommar.....

Lovley!

Jag kommer med Solsken till dig!

Hoppas på Solsken imorgon!
Imorgon kommer att bli en bra dag med underbara människor!
Som vi längtat!


RSS 2.0