Mobilbråk.

Jävligt dumt egentligen, det här med att bråka med sin kära över telefonen. Slutar ju oftast i att båda lägger på luren och när man väl träffas så är man inte så glada att se varandra som man kanske borde vara.
Har precis haft ett mindre tjafs med pojken min. Kommer redan nu knappt ihåg vad vi tjafsade om och det gör ju inte situationen bättre. Så otroligt onödigt.

Så nu har jag bestämt att jag ska vara sprudlande glad när han väl kommer hem. Solen skiner ju trots allt för fullt och helgen närmar sig med stormsteg. Vem har tid att vara sur när livet leker?

Färdig!

Har precis haft muntlig betygsdialog med min lärare i Naturkunskap B.
Trodde helt seriöst att jag skulle få IG, fick blacout och hjärnsläpp och glömt allt vad jag pluggat.
Pinsamt!

Men tillslut gick det bra och jag kan även lägga denna kurs till betyget! Såååå skönt!

Bara matte B kvar, sen kan jag söka till syrra, får se när det blir bara.

Mindre än en månad kvar!

Så svårt att fatta att det knappt är en månad kvar till midsommar!
Jag älskar midsommar!
Tror att jag tycker att det är den bästa högtiden vi har här i sverige. Blir alldeles lyrisk när jag tänker på det.

Vi ska fira på samma ställe i år som förra året, och det är jag otroligt glad över för det är så jäkla mysigt där.
Tror dock att det blir svårt att slå förra midsommar då det iof regnade mycket, men det var utan tvekan den bästa midsommar jag haft. Skrattade så mkt att jag hade ont i magen i flera dagar efteråt.

Skulle gärna lägga ut bilder från förra året, men med omsorg av dom som är med på bilderna så väljer jag att lägga ut vårt bidrag till midsommarstänger 2007.
image26
Inte så snygg kanske, men gjord med stor kärlek och lite för mkt innanför rocken för dom medverkande.

Boring....

Hur kan en så solig och härlig dag vara så otroligt tråkig?

Jag lider av lite yrsel som en liten påföljdsgrej av förkylningen som fortfarande inte helt lämnat min kropp.
Om jag vrider på huvudet för fort så känns det som om jag är jävligt fyllesjuk, ungefär. Inte det minsta roligt.

Men jag ska inte klaga. Har tydligen en benägenhet att åka på förkylningar på balansnerven då jag en gång var sängliggande i en vecka pga att jag inte kunde gå. Och rörde jag mig så kräktes jag för att jag blev åksjuk. Mycket rolig historia. Kan ju säga att det inte känns särskilt värdigt när man måste krypa till toaletten.

Så det enda jag önskar just nu är att förkylningen ska släppa ordentligt.
Sen skulle det vara bra med lite motivation till att plugga då jag ska ha muntligt förhör på Naturkunskapen på måndag, sen är jag klar med den!

Bläääääääääää

Stendörren med Family!

Idag har vi vart på heldags utflykt till Stendörrens naturresarvat. Det blåste rätt kallt, men vad gör det när man har varma kläder på sig och man får dricka varm choklad som belöning. Sen åt vi grillad kyckling med potatissallad och njöt en stund av den vackra naturen. Ett rätt skönt sätt att tillbringa söndagen på, istället för att bara ligga och dega på soffan.

Heja Tre Kronor!

Ikväll ska jag ge hela mitt stöd till vår Kronor där borta i Canada! Verkligen ingen sportnörd i vanliga fall, men när det drar ihop sig till VM, OS och liknande ja då är jag med och hejar hela vägen!


Det regnar ute men vad gör det?

När jag är lycklig så skiter jag fullständigt i om vädret är piss.

Idag regnar det och är mulet, men det gör inget för jag får umgås med min underbara egna lilla familj. H är ledig idag och är i städartagen. Själv är jag fortfarande lite däckad av förkylningen och känner väl ingen större lust inför att städa, men å andra sidan så kan jag ju inte låta dammråttorna och alla andra objdna gäster äta upp mitt hem.
Frågan är bara varför det är så förbaskat tråkigt att städa?
Jag är och kommer aldrig att bli en sån där tjejig tjej som dom flesta är. På vissa plan är jag förvisso det när det kommer till skor och kläder och annat roligt. Men när det kommer till att städa och dammsuga 7 dagar i veckan så går jag fetbort. Jag ser röran men jag orkar bara inte göra nått åt saken. Annat är det när jag vet att vi ska få gäster hem, då jäklar kan jag städa som ingen annan. Då brukar H slänga kärleksfulla blickar på mig och man ser hur lycklig han blir.
H däremot är tvärtemot dom flesta killar väldigt duktig på att städa, och det kan jag skatta mig lycklig för.

Gjorde ett tappert försök häromdagen med att försöka plocka upp Harrys leksaker för att lägga dom i en korg, det tyckte Harry var en mycket god idé och började genast plocka ur alla igen för att sedan lägga dom på väl valda platser runt om i lägenheten.

Jag är helt enkelt inte nått freak när det kommer till att städa, men vad gör det egentligen?

Förkylning från helvetet!

Detta blir inget långt inlägg då jag mår pyton, mådde ännu sämre igår. Då kom jag inte ens upp ur sängen och kunde inte äta på hela dagen. Jag tror att det är H som har smittat mig då han haft en liten förkylning.

Till råga på allt så regnar det ute och jag måste verkligen gå ut med hunden....fan fan fan...

Vad ska jag läsa nu?

Läste för några minuter sen ut  edn bok jag hållt på med, så nu är jag boklös. Jag hatar att vara boklös, det kliar i fingrarna på mig när jag inte har nått att läsa. Får nog pallra mig upp till biblan i morrn och se vad jag kan hitta.

Annars nån som har ett tips?


Hur kan man vara så söt?

Säger detta utan att skämmas, min hund är verkligen världens finaste.
Han lyser upp min tillvaro varje dag med sina knasiga upptåg.


Kan man bli för kär i sin hund?
image25

Saknar...

Fan älskling kom hem snart...jag behöver en kram!

Hungrig som fan, skynda dig hem med maten älskling!

Just det, jag är jävligt hungrig och därför en aning grinig också. H slutar sent men har lovat att ta med sig mat från det gyllene M:et till mig. Inte allt för ofta man äter därifrån men idag känner jag ett jäkla sug efter det.
I övrigt så startade morgonen inte så bra men har blivit bättre efterhand.

Hade lite dåligt samvete för att jag inte gett hunden nån ordentlig motion idag, men det rådde grannens dotter bot på. Var och hälsade på vid deras baksida och då fick vovven mig sig ett ordentligt träningspass, så nu kan jag med gott samvete ta det lugnt ett tag.

Har ni någonsin tänkt på hur gott färskt grönt vårgräs ser ut? Det har jag dom senaste veckorna. Det luktar så jäkla gott om det och det är nästan som man vill ta en tugga av det. Riktigt så långt ska jag inte gå men det ser faktiskt aptitligt ut. H säger att jag är knäpp och det är jag förmodligen, men faktum kvarstår - det ser riktigt mumsigt ut!

Ouppdaterade bloggar är inget kul!

Och det är precis vad  som hänt med min blogg. Jag har inte haft nån inspiration för att skriva nånting här  och så har det vart rätt mkt att tänka på i övrigt.

Hoppas nu på att vädertjejen på 4:an håller sitt löfte och ser till att det blir 20+ till i helgen, det vore ju iof för bra för att vara sant men man kan ju alltid hoppas!

I helgen ska jag följa med C och L till en plats där dom planerar att gifta sig nästa sommar. Själv skulle jag inte heller ha nått emot att få anordna ett bröllop för mig och H, men det får nog vänta ett tag ; )

Magen kurrar som bara den så jag tror att jag ska bege mig upp till Centrum för att köpa nått gott att stilla hungern med.

Tjingeling.

Slö.

Sitter inne en söndag när solen skiner ute. Olagligt? Nästan så. Känner mig så jäkla slö idag och har verkligen noll motivation! H är och lägger golv hos sin bror men jag önskar att han vore här och försökte få mig på bättre humör.

Just nu känns det som om allt vaknar till liv igen, räcker ju med att kolla ut genom fönstret för att se hur allt blomstrar.
På ett sätt så blomstrar jag också men idag är verkligen gnistan borta. Får hoppas att den kommer snart.

Kan ju inte ligga på soffan och slösa bort allt för många soliga dagar.

Till alla mina älskade.

Vet ni hur viktiga ni är? Framför allt nu i dessa omtumlande tider! Ni betyder alllt och lite till!

Så är det.

RSS 2.0