Nostalgi!

Jag är på nostalgihumör!
Har gjort en nostalgilista på Spotify där alla gamla goa låtar jag lyssnade på som ung eller yngre (beror på hur man ser det) rullar. Fick också ett ryck i morse och skulle pröva om jag fortfarande fick igenom piercingen i läppen, det gick!!!
Ha, så nöjd!

En kompis till mig påstår att jag kommit i nån tidig 30års kris, då hon är lika gammal som mig och själv säger sig ha hamnat i kristräsket så har jag så smått börjat hålla med.
Men va fan än är det ett par år kvar tills dess och jag mår bra, sjukt bra!
Har saknat personen jag var innan jag fick barn, för man ska inte sticka under stolen med att det är mycket man måste lägga åt sidan när man får barn och där till en viss del av sig själv.
Inget fel i det måste jag tillägga och det bästa som hänt mig är att få bli mamma, det önskar jag alla kvinnor!
Men nu strömmar en ny kraft genom mig, jag hör att mitt gamla jag knackar på dörren och det känns faktiskt helt ok och framför allt roligt.

Min prinsessa kommer alltid att vara prio 1, men jag inser mer och mer att jag måste prioritera mig själv också!

Efter Tigers skitroliga fest i lördags så har partydjuret verkligen vaknat i mig igen, jag vill ut och dansa, jag vill dricka grogg, jag vill köra "jag har aldrig", jag vill sätta på mig min slitna sönderklippta motorhead t- shirt, rufsa till håret, tighta jeans,mörka ögon, ring i läppen och massa massa armringar och sen sitta och lyssna på hårdrock en hel natt!
Jag vill tillbaks till våren/sommaren 2004 då var livet på topp, fan vad kul jag hade!





Svacka.

Är inne i en svacka just nu och vet inte alls vad jag ska skriva.
Händer en hel del i livet just nu både vad det gäller jobb och familjen, men vad jag känner i hjärtat är att jag är lyckligt lottad.
Måste bara rycka upp mig och fortsätta sträva efter de mål som jag satt upp för mig och min lilla familj, för utan dem är jag inget och ingen.

Bara så det är.


Kaffe, kaffe, kaffe! Ge mig Kaffe!

Svårt trött idag vill jag lova, för lite sömn i ett par dagar börjar nu ta ut sin rätt på mig.
Var fest hos Tiger i lördags. Det var galet, roligt, kul och precis som det brukar vara.
"The Dress" gjorde succé och jag är grymt nöjd.
Jag och Cuttran kom hemstaplande runt halv 4 på natten och stupade i säng, dagen eftet blev det pizza och Cola. Det hör inte till vanligheterna, idag får jag mitt straff i forma av ont i magen och nästan 1 kilo upp.
Sträng vecka som gäller helt enkelt, än är det en hel del kilon som ska bort!


Idag är det planeringsdag med jobbet hela dagen, det ska bli jäkligt intressant!
Nu blir det kaffe i massor, måste vakna!

Fy för för morgontrötthet!

Konstig natt, bra dag?

Har haft en väldigt lång och konstig natt med alldels för lite sömn, så är det när man har småbarn och man vet aldrig när man får sova ordentligt.
Idag har vi fullspäckat schema!
Prinsessans 2års dag ska firas av de närmsta kompisarna, sen när kalaset är slut är det bara att städa, skjutsa upp barnet till farmor och farfar, hem och duscha, sminka sig och sätta på sig "The Dress", middag med gänget och sen vidare till Tiger som har fest!

Det här kommer att bli en bra dag, känner det på mig!

Oh yes!

Grattis prinsessan min!

Idag fyller min lilla flicka, mitt allt, min dyrbaraste skatt 2år!
Hon är det finaste som går i ett par skor och hon är min, kan livet vara mer underbart?



ÄLSKAR DIG BARNET MITT!

Trött eller pigg?

Jag är trött och utvilad på samma gång.
Har jobbat helg och för mig innebär det långa dagar! Sista timmarna på jobbet igår segade sig fram men det gick på något sätt.
Har sovit som en stock och hörde knappt när gubben och lillskruttan gick upp i morse, ända tills 07.00 fick jag sova och i min värld är det sovmorgon.
Har hitills hunnit med att lämna barn på dagis och skrivit lite på sista uppdraget som jag ska lämna in innan det är dags för slutprov på den här kursen, sen är det bara en kurs kvar och sen är jag FÄRDIG! Ska bli så skönt!
Den här veckan händer det en hel det, mitt lilla hjärta blir 2 år på torsdag och jag kan fortfarande inte fatta hur fort tiden har gått. På lördag är det dags för barnkalas och direkt efter barnkalaset är det bara städa och korka upp bubblet för då ska Tiger firas då hon fyller hela 22år, hör och häpna. Känner mig inte alls gammal i hennes sällskap, nejdå inte alls...lalalala....
Räknar dock att jag kommer att få riktigt jäkla kul för annat kan man inte ha i den brudens sällskap!

Nu är det dock dags för lite välbehövligt soffhäng och lunch innan det är dags för jobb igen.

På återseende.

The Dress!

Igår fick jag hem min nya LBD (little black dress). Jag är kär!
När jag såg den så undrade jag först hur jag skulle få på mig den, men efter att ha dragit i den så insåg jag att den var härligt stretchig.
Var hemma hos min kära mor på fika och det var där premiärprovningen skulle ske. Mamma tittade skeptiskt på den och även fast hon inte sa något så förstod jag budskapet, "hur i h*****e ska du komma i den där?".
Men jodå, den slank på och den sitter som en dröm, nästan iallafall eller om jag håller in magen och har strumbyxor på mig som håller in resten så sitter den som en dröm. Men vad gör man inte för att vara fin?
Det skall dock sägas att den lätt kan göras om till en klänning som lätt skulle passa in på en viss gata i stockholms innerstad där "glädjeflickorna" brukar hålla till, men det beror på hur långt man drar upp den och vad man har till. Själv kommer jag hålla det enkelt med halsband, snygga örhängen, lätt makeup, assnygga strumpbyxor och utsläppt hår.
Var tvungen att prova den en gång till när jag kom hem, gubben ville också se den på.
För första gången på åratal så funderade han på att ge mig "utegångsförbud" om jag skulle ha den på mig, med glimten i ögat så klart. Han tyckte helt enkelt att den var skitsnygg, att hela jag var skitsnygg! Min gulleplutt, kan man vara nykär efter 6år tillsammans?

Så nu hänger den där i garderoben och bara väntar på att bli använd, en draperad, jättetight svart dröm från H&M. 299 bagis kostade den och det är ett väldigt billigt pris för att få känna sig snyggare, sexigare, vackrare och självsäkrare än på mycket länge.

Om jag hittar modet så kanske jag lägger upp en bild på mig när jag har den på mig, men så länge så får ni hålla till godo med en bild från H&M.

Min nya LBD!
http://files.hm.com/media/products/910/DXL910_78414_09090_61_5809.jpg

Och tyvärr så är jag fortfarande inte tekniskt begåvad nog att fatta hur man lägger upp själva bilden istället för bara länken.
Tiger, HJÄLP!

Kusin Vitamin fyller 2år!

Idag fyller prinsessans kusin 2år!
Våra små hjärtan föddes med 8 dagars mellanrum och det var Tollas busfrö som ville titta ut först.
Tiden har gått så fort och nu börjar ni bli stora.

Grattis på din dag Sötnos, hoppas du får många fina presenter och mycket tårta!




Vi Älskar Dig!


Egoboost och realitycheck!

Tog en sväng till Tumba efter att jag lämnat lillskruttan på dagis, visste att vädret skulle försämras under dagen så jag ville passa på så tidigt som möjligt.
Meningen var att jag skulle fixa en FarsDag present till gubben min från vår prinsessa och det gjorde jag också. Men då jag var där själv så tyckte jag att jag kunde ta mig tiden att prova lite kläder, åhhhhhh vad kul det var!
Har inte haft så här roligt när jag provade kläder på år och dagar!
Jag kunde välja och vraka mellan kläderna och det var sååå länge sen jag kunde göra det.
På H&M fick jag mig dock en realitycheck då jag provade ett par assnygga extremt lågtsittande svarta tighta jeans. Ja jag fick på mig dom, satt dom snyggt? Ja till viss del, förutom över magen!
Bara att inse att många år av för många kilon på kroppen har satt sina spår, och där till ska tilläggas att jag också bärt ett barn.

Ni som känner mig vet att jag är stolt över mina "stridsärr" från graviditeten och det är jag också, jag har också kommit lindrigt undan med tanke på hur stor jag var när jag var gravid. Kunde mycket väl haft en hängbuk vid det här laget  men det har jag inte och det är jag glad för.
Nu har jag dock pratat med Belsebub och hon har lovat att hon ska sätta ihop ett träningsprogram för hela kroppen men med fokus på magen. Det bästa är att alla övningar ska gå att göra hemma! I like!

Trots att jag kunnat handla mig en helt ny garderob med allt jag provade så sa dock plånboken nej, men en skitsnygg storskjorta för halva priset slank ner iallafall, prinsessan fick en ny dress och gubben kommer att få en fin present på Fars Dag.
Avslutade dagen med att handla och sen kom pappa och hämtade mig, vi hämtade upp en sovande pyra från dagis då klockan bara var närmare 13.00 på dagen. Ville få hem henne då vädret hotar med att bli sämre.
Nu sitter vi och myser och har precis slagit in paket.

Tittar ut och ser att vintern nog kommit på allvar nu!

Underbart!


Lekmorsa.

Började morgonen med att spilla ut mjölk över hela köksbordet, lyckades i sista sekunden rädda datorn!
Vilken början på dagen.

Idag känns det som det är skönt att vara tillbaks till vardagen efter helgen som varit, absolut inget fel på den helgen men ibland är det skönt med vardag.
Ska snart iväg och lämna lillan på dagis och sen ska fixa en massa grejjer innan det är dags att ge sig iväg till jobbet.

Pratade precis med HM:s kundservice om ett paket som inte dykt upp, snacka om service att ha öppet innan
kl. 8.00!
Paketet hade kommit för länge sen men jag har inte fått nått levernas sms. Nu kan jag andas ut och julklänningen till prinsessan är räddad.
Hon kommer att ha på sig en mörklila stickad klänning med ljusrosa långärmad topp under och ljusrosa strumpbyxor...åhhh hon kommer att bli så söt!

Vi har bestämt att vi ska gå upp riktigt tidigt på julaftonsmorgon för att försöka få ut så mycket som möjligt av julen då jag jobbar i princip hela julen!

Nu har jag en uttråkad liten tjej som kräver sin mammas uppmärksamhet och det med rätta!
Dags att bli lekmorsa ett litet tag!

Bye.

Jag har en prinsessa!

Söndag, sköna söndag.
Tar det lugnt idag, igår var det middag hos svärföräldrarna då min kära svärmor fyller år i veckan som kommer.
Prinsessans gammelfarmor och gammelfarfar var också där. Då dom inte kan komma när lillan fyller 2år så blev hon uppvaktad nu istället. Och vilka presenter hon fick! Massa med underbara kläder, hon blev så glad. Då hon är en riktig liten prinsessa så passade en rosa fuskpäls jacka henne perfekt och hon speglade sig och sa "wow" åt sig själv ett antal gånger, så söt!
TACK SÅ MYCKET!

Idag har vi vart och handlat och till kvällsmat blir det broccoligratäng med kassler, ett nytt recept som mamma tipsat om. Hoppas att det kan komma att bli en ny vardagsfavorit!
Veckan som kommer så blir det jobb, jobb och åter jobb! Men ändå så har jag ovanligt lite söndagsångest idag, ska bli kul att jobba!

Lördagen den 20 blir det fest hos Tiger, sitter och väntar på en klänning som jag beställt, den fanns inte på lager så jag hoppas verkligen att den hinner komma tills dess, har inte så mycket klänningar kvar som jag kan ha längre.
Vågen tog ett rejält hopp ner idag och det var väldigt oväntat efter helgen som varit med god mat och vin, men samtidigt har jag hållt in på andra saker. Kul att ens kämpande ger resultat!
Nu ska jag snart börja med maten och ikväll blir det kvällspromenad med grannen.

På återseende.

Finbesök!

Idag är jag gräsänkling, som tur är slipper jag sitta själv med prinsessan och se på idol. Tiger och hennes söte som är här och förgyller vår kväll.
Vi har redan hunnit med att köpa "lördagsgodis" som dom små liven fick betala alldeles själv, ni kan ju tänkar er lyckan och stoltheten.
Sen när vi kom hem så fick dom bada och plaska så att hela badrummet fick sig en omgång, rita teckningar och hoppa i gästsängen har vi också hunnit med. Energi eller vad?
Jag och Tiger är supertrötta och vill helst bara krypa upp i soffan med ett glas vin, men just nu kör vi varannan lek stuket.

Ikväll blir det Tigers specialkyckling med sallad och vitt vin till, mums!
Sen blir det idol med lite nötter och goda ostar till.
Myskväll med underbara vänner helt enkelt, kan det bli bättre?

För övrigt så har jag fått tider på hur jag ska jobba i jul. Om jag säger så här, det blir inte så mycket jul för mig. Inte hemma iallafall, desto mer på jobbet!
Men det känns ok, har lyckats undvika att jobba jul och nyår de senaste åren så det var på tiden att jag "åkte" dit.

Nu ska jag ta hand om vildtrollen då dom börjar bli lite väl stojiga!

Hej!


Tiger och Hennes son, sommaren 2010.

Hur gick det då?

Jahapp så var den här dagen snart till sin ända, intervjun gick bra och jag känner mig nöjd.

Då pyran är sjuk så kom H hem tidigt och passade på att skjutsa mig till intervjun , efteråt åkte vi till Skärholmen då vi båda behöver lite nya kläder men framförallt H.
Jag letade jackor då jag har en bra rabatt på Stadium, hittade ett par stycken men ingen som kändes HELT rätt!
Annars blev det lite småplock, present till svärmor som fyller år i dagarna, ny tröja åt H, klänning till prinsessan som hon ska ha när hon fyller år och lite andra smågrejer.

Nu har vi ätit korvstroganoff och det var bara sååå gott, underskattat gott!
Det blev rensade tallrikar från alla och nu ligger vi och smälter maten i soffan.
Tror jag ska låta pyran dricka välling i min famn framför TV:n idag, snart är hon förstor och den här tiden kommer aldrig mer tillbaks.

Tänk, snart fyller hon 2år!
Vad hände?




Intervju Nr.2!

Idag är det dags för intervju nr. 2, lägligt nog har lilltjejen blivit sjuk och har nu även feber.
Men som tur är hat hon världens bästa pappa som helt enkelt får komma hem och ta hand om henne medans mamma fixar jobb.
I övrigt är livet ganska lugnt nu, idag var jag såååååå nära det viktmål jag satte upp till julafton i början av vår viktresa. Två hekto ifrån så jag har goda förhoppningar om att jag kommer att fixa det senare i veckan.
Dricker extremt mycket vatten nu och jag har märkt att det sätter fart på min förbränning. Tror att vattnet drar med sig en massa slaggprodukter ut från kroppen och jag känner mig renare inombords, kan ju iof ha att göra med att vi inte äter en massa skit längre.

Igår var det hemma dag med pyran som gällde, jag var tvungen att skriva prov då jag inte kommer att hinna nästa vecka, provet var inte särskilt svårt men frågorna var utformade på ett sånt sätt att man kunde skriva hur långa svar som helst. Och där har jag min akilleshäl, jag skriver och skriver och skriver....
Efter många timmar och många avbrott blev jag tillslut klar och det kändes så skönt!
Har inte fått betyget ännu, men den här gången kommer jag bli besviken och förvånad om det inte blir bra, så utförliga svar som jag skrev!

Nu är det dags att försöka få lite ordning på hemmet, har hamnat lite på efterkälken senaste dagarna, underhålla pryan och slutligen försöka få lite ordning på mig själv så att jag åtminstonde ser respektabel ut inför intervjun!

Wish Me Luck!

Mycket nu!

Fick precis en spark i rumpan om att jag bloggar dåligt just nu (tack Tiger), det må stämma. MEN, jag har sjukt mycket just nu.
Idag har jag hunnit med att jobba, gå på arbetsintervju och klippa mig. Det sistnämnda var en impulsgrej men sååå värt det. Nu har jag lugg igen och känner mig som mig själv.
På tal om intervjun så gick den bra och nästa vecka är det dags för intro. Detta är en timtjänst, men man ska ha i åtanke att detta ställe är ett av det finaste äldreboenden som finns i Sverige. Dom hade premiär i början på oktober.
Kommer njuta av att jobba på ett så fräscht ställe!

Helgen som var bjöd ju som ni vet på en 30års fest, Tolla skulle firas och det gjordes hon med besked.
Jag raglade hem nån gång vid 3 tiden och var heeeelt slut och inte så lite rund under fötterna.
Men fy fasiken vad kul vi hade!!!! Skönt också att festen var på en fredag då man slapp ha söndagsångest som så många gånger för då man festar på en lördag.
Min kära kusin och hans man stannade även på lördagen och åkte hem först på söndag. Vi hade det jättetrevligt och åt god god mat uppe hos bror min och Tolla.
Igår somnade jag till intromusiken av "Ensam mamma söker" alltså runt 20.00! Var helt slut!

Imorgon blir det provskrivning då jag inte kommer att hinna med det nån annan dag.
Nästa vecka kommer jag att jobba sjukt mycket så jag får se om jag hinner slänga in nått blogginlägg då.

Nu står det Tacos på menyn, ska bli extremt gott då jag är vrålhungrig!

På återseende.

RSS 2.0