Inte är det billigt inte!

Inte är det billigt att vara student inte! Tänkte att jag skulle köpa nya upplagor av dom böcker jag behöver till matten och naturkunskapen men det kan jag ju bara glömma! Dom två böckerna jag behöver skulle kosta 650 spänn nya! Aldrig i livet att jag har dom pengarna att lägga ner på två böcker bara så där!

Men nu har det löst sig iaf, mamma kunde låna böcker från skolan vilket fick mig att lugna mina nerver lite, vill ju verkligen komma igång nu.

Sen är det allt det här med lappen också, är så sugen på att ge mig ut i trafiken och träna! Vet att jag har en bra bit kvar innan jag kan tillåta mig själv att prova en uppkörning, spänner mig alldels för mkt och reagerar med att glömma saker när jag blir stressad vilket kanske inte är så bra när man kör bil!!!

Tur då att jag har H som verkligen har tålamod med mig när jag får 3-4 mototstopp på rad och inte hittar dragläget direkt vid start i backe. Inte lätt att köra bil måste jag säga, men det tar sig sakta men säkert!


Lite märkligt måste jag säga!

Nu när man är på god väg att bli en duktig student med körkort förhoppningsvis så börjar jobben helt plötsligt ramla in från höger till vänster...jag får f*n panik!!!

Har ju två kurser jag ska plugga nu och håller på för fullt för att hitta begagnade studieböcker vilket har visat sig vara svårare än jag trodde!

Men tillbaks till problemet. Har inte hört av mitt gamla jobb sen innan  jul i princip, men nu helt plötsligt som på en given signal så bara dräller jobbtiderna in...och på söndag ska jag ju jobba på ett annat ställe! Jag fattar inte hur det här ska gå. Är absolut inte otacksam, det är jag verkligen inte....men jag känner bara att min stressnivå är uppe bland molnen någonstans för att ta i i underkant.

Tror jag får pröva att meditera eller nått, även fast jag aldrig gjort det förut.

Nu ska jag över till grannen och sjunga lite kareoke, inget kan få en på bättre humör än det!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

Jag klarade det! Jag fattar fortfarande inte att jag har klarat det! Teroin är över!

Fick 59 av 65 möjliga och är bara sååååå lycklig!

Har aldrig vart så nevös i hela mitt liv och höll på att kräkas när jag skulle trycka på knappen för att lämna in provet. Var helt bombsäker på att det gått åt helvete och då menar jag verkligen att jag var helt säker på det! Det var så jäkla läskigt att för en liten stund inse att jag inte fattade nånting av frågorna! Sen tror jag att min hjärna tog över för jag minns knappt en fråga och jag var klar på 25 minuter, helt sjukt!

Jag började inte ens le när jag såg att jag blivit godkänd, bara kollade fånigt på skärmen och sen började jag skaka!

Så igår blev det party i Vallentuna hos E och J! Festen blev otroligt lyckad som det ofta blir när hela vårt "gäng" är samlat och partajar. Den stackars Harry Potter liknande killen och hans flickvän som aldrig träffat oss förut verkade totalt skräckslagna inför våra skruvade konversationer och konstiga låtval...helt plötsligt var dom borta och ingen hade ens märkt att dom gått!

Kvällens höjdpunkt var ändå när R stöp i backen sittandes sovandes på stolen och forsatte sova när han landat. Bara han som kan lyckas med den bravuren!

Nu blir det till att förhoppningsvis kunna boka halkbana till nästa månad om ekonomin tillåter det vill säga.

Ja jävlar va bra allt känns!

Vilken trevlig överraskning!

Trodde att denna månad skulle bli riktigt pissig ekonomiskt sett men nu verkar det faktiskt som om jag kommer att klara mig med en hårsmån iallafall! Tänk va lite ordentligt ekonomiskt tänkande kan göra för kropp och själ!

Tror att jag mer och mer går från att vart SLÖSA till att bli dygdiga SPARA.

Många vuxenpoäng måste jag säga!

Ikväll ska vi på middag hos P och A. Ska bli så otroligt kul! Var riktigt länge sen vi var där och jag tror att det kommer att bli många skratt under kvällens gång, sen så brukar också deras middagar hålla en standard som får en annan att framstå som man precis börjat på dagis...hehe...

Puss och Kram och självklart ett mega GRATTIS till er!

Love you!

Lalalalala.....

Imorrn ska jag börja med något jag längtat länge efter att få göra igen! Jag ska börja i kör! Är så glad för detta, sjöng i kör för ett par år sedan när jag bodde i Ö-hög men sen jag flyttade hem till Sthlm igen så har det inte blivit av.

Nu har jag dock upptäckt att min söta granne U också älskar att sjunga och att hon också är betydligt mer rutinerad än vad jag är, men vad gör det? Jag älskar att sjunga och har alltid gjort det, har inte världens bästa röst men låter nog inte jätteilla heller. Största skälet till att jag börjar igen är för att det är så otroligt kul!
Så från och med nu så kommer torsdagar att vara vikt åt körverksamhet på kvällen!

Jippie!!!!

Galet, hur ska detta gå?

Jag har bokat om teoriprovet! Jag kommer att göra det mkt tidigare än det var tänkt från början. Egentligen skulle jag ha gjort det den 8 feb men eftersom jag blev klar med körkortprogrammet igår så bestämde jag mig för att boka om det. Så nu kan jag berätta att jag skall göra det inom en mkt snar framtid!

Håll tummarna allihoppa!

Jag klarade det...på låtsas iallafall!

Nu har jag gjort klart Trafikprogrammet på datorn, gjorde 3 omgångar på teoriprovdelen och klarade det med bravur varje gång. Känner mig mäkta stolt och känner mig nu lite lugnare inför den stundande dagen då jag ska klara det riktiga teoriprovet. Datumet är ju som sagt hemligt men jag kan väl avslöja att det inte är så fasligt långt kvar iaf.

Har fortfarande inte fått i väg papprena så jag har ännu inte kommit igång med Matten och Naturkunskapen, det grämer mig lite men jag har haft så otrrrooooollligt mkt att göra....inte....

Nu får vi se vad morgondagen för med sig och hoppas på att vädret blir bättre, även fast det känns som vår ute emellanåt!

Hepp.

My Love to darling C...och vad sägs om Svetlana gumman?

Sitter hos min gullunge C och dricker en iskall cider, livet leker och allt är underbart! Livet kan vara rätt underbart när allt kommer omkring och man är i goda vänners sällskap!

Just nu hoppas jag på att C hundköp ska gå igenom så att hon får hem sin lilla nakenfis! Och visst är Svetlana ett fint hundnamn???? Inte????

Teori Teori Teori!

Är inte så mkt annat som får plats inne i mitt huvud nu förutom körkortsteori, idag har jag kommit till den delen där man pluggar vägmärken. Helvete vad många dom är!!! Ett tag var jag nära att slänga ut datorn genom fönstret men jag sinade mig i sista stund....

Nu ska jag hoppa i säng och hoppas att jag får avsluta den dröm jag påbörjade den natten som var!
Väldigt suspekt men väldigt förbjudet......

Sweet Dreams Mina Vänner!

Fröken Duktig!

Jajamensan! Idag har jag vart ute och gått i spöregnet med grannen och hunden i över 1 timme, känner mig fasligt duktig. Och gudarna skall veta att jag behöver det, så nu har jag och grannen bestämt att det skall vi göra till en vana. Mycket roligare att gå MED någon i stället för att behöva gå helt själv med bara hunden, självklart är det också trevligt men hunden pratar ju inte tyvärr.

Ska verkligen försöka få lite rätsida på det här med min motion, eller rättare sagt jag måste få rätsida på det annars kommer jag att vara invalid vid 30....hehe...

Annars så är jag lite grinig på A kassan och AF. Har pratat med båda för att försöka få reda på om jag får behålla något av A kassan då jag skall plugga Matten och naturkunskapen. Men det är tydligen ett jäkla krångel med papper och annat som skall fixas innan jag kan komma igång. Jag vill börja NU! Är lite rädd för att jag skall tappa motivationen annars och tiden går ju! Hon på A kassan tyckte att jag skulle sätta igång ändå och hoppas på det bästa! Vilket korkat svar, tänk om det då visar sig att jag sitter och fyller i Kassakorten och pluggar samtidigt och så visar det sig att jag inte får några pengar under den tiden, då blir jag ju återbetalningskyldig för sjutton! Vad är det för troll som sitter på våra Kassor och Arbetsförmedlingar egentligen?

Men men skit i det för tillfället för nu skall jag ta och beta av lite mer av körkortsprogrammet, även datumet för teorin närmar ju sig sakta men säkert!

Inte bara spån där inne iallafall!

Jag fick i gång det! Jag är sååå teknisk! Yahooo! Blev så överväldigad av mig själv så att jag genast satte mig ner började plöja igenom det. Har redan gjort två avsnitt, så nu känns det som jag kommit en liten del på vägen. Självklart kommer jag också att lusläsa körkortsböckerna för att vara på den säkra sidan. Bor nämligen en liten djävul i mig som kommer komma fram och banka mig i huvudet om jag inte klarar teoriprovet! Okej, jag kan ta om jag inte klarar uppkörningen första gången men fan om jag inte klarar teorin på första, då kommer jag att vara riktigt förbannad på mig själv.

Magen kurrar så det är väl dax att äta en sen lunch kanske, ja jag vet men min dygnsrytm är helt fucked up nu när jag knappt jobbar.

Måste bara berätta att jag ska äta en supersmarrig lasagne som H gjorde i går. Om detta vore en matblogg så hade jag vart hurtig och skrivit ner receptet men eftersom att det inte är det så får den som vill be snällt så kanske jag orkar skriva ner det.

JAG ÄR TEKNISK!

Datageni?

Tyvärr så är ju inte jag nått datageni men jag ska ändå ge mig in i leken och försöka installera ett körkortsprogram. Har ghort det en gång förut och var i princip klar med hela programmet då H bestämde sig för att rensa hela datorn och glömde bort att jag höll på med mitt program, allt mitt jobb och slit försvann i ett nafs och nu vet jag inte hur jag ska installera om det. Jävla skit rent ut sagt. Men men det kanske bara är bra att jag får börja om från början för det var ett tag sen jag gjorde det så jag har säkert glömt bort hälften, och nu när jag bokat tid och allt till provet så måste jag börja plugga nu vare sig jag vill eller inte!!!

Så liten spark i arslet till mig själv!

Hur ska det här gå?

Nu har jag bokat tid för teoriprovet!

Datumet kommer jag att hålla för mig själv. Den enda som vet när det är jag ska skriva är H! Han kommer att få följa med som moralsikt stöd när dagen väl är här. Kan ju avslöja att jag ska skriva okristligt tidigt och jag fasar för hur jag kommer att se ut på körkortet, för är det inte så att man tar kortet man sedan ska ha på körkortet när man skriver provet?

Det värsta med det här är väl att jag är så otroligt dålig på att plugga om jag inte har lite press på mig. med det menas med att jag i pricip alltid pluggar typ två dagar innan provet i fråga skall göras. Har en känsla av att den metoden inte är så bra i detta fall så jag ska verkligen försöka ta mig själv i kragen och börja så snart som möjligt.
H kommer nog att tjata på mig en del så det ska nog gå vägen.

Just nu sitter jag i en jävla telefonkö, shit vad jag hatar det! Jag lyckas alltid hamna i telefonköer där man blir meddelad att man har nummer 74 eller nått annat helt hysteriskt! Tänk vad mkt annat nyttigt jag skulle kunna göra istället för att sitta och lyssna på en tråkig röst som förklarar hur långt jag har kvar innan jag får prata med personen i fråga....ehhh eller inte....

Bio eller soffan?

Idag kommer det att bli bio eller soffan!
Har en bra film som jag velat sett ett tag, kan inte stava namnet så jag skiter i det. H är väl inte så jättepigg på bio och det är väl förståligt då det blev lite för mkt whiskey igår. Själv är jag pigg som en lärka och vill bara UT!

Pratade precis med bror som är på väg hem från en kortare resa till Tyskland.....

Om jag fick välja precis vad jag skulle vilja göra nu så skulle det vara att sitta på ett plan bort från Sverige på väg mot varmare bregrader, tänk så soft det skulle vara och ligga på playan med en bra bok och sola!

Gahhh ta mig till värmen NU!

Fyllesnack!

Här sitter man och är i princip helt nykter, har kanske druckit 4 glas vin under hela eftermiddagen och kvällen. Mina gäster och min kära sambo har druckit lite mer, nu har dom kommit till den delen då det ska pratas.....och pratas och pratas....

Säger man egentligen nånting vettigt när man fyllesnackar?
Ljudnivån stiger och stiger och stiger...detta konstiga fenomen!

Har ju själv vart med och bidragit till fyllsnack ett par gånger så jag ska inte säga nått egentligen...men fan vad onödigt det är!

Två glas vin och mannen i mitt liv!

Nu har jag druckit två glas vitt vin och ätit lite gott gott med H. Underbara underbara Fredag!

Som jag skrivit förut så kommer han säkert att däcka runt 7 tiden, men det gör lixom inget för det är han så värd.
Som han jobbar och sliter varje dag så borde han få sova en vecka i taget.

Har lite ändrade planer inför kvälle, istället för att vi skall till mina päron så kommer dom hit i stället. Skönt det för jag har ingen större lust att gå ut i det här skitvädret.

Har hunnit med att trimma Harry idag också så nu ser han ut som en liten valp. Tog 2 jävla timmar att trimma honom och jag kan ju medela att jag har rätt ont i fingrarna!!!

Thats all for now...


Häpp häpp....

Sådärja...nu har jag gjort ännu ett obligatoriskt besök hos AF, var väl inte så där jätteskoj men inte så farligt som det brukar vara. Tror det beror på att jag nu har ett mål som jag skall försöka komma till. Jag avslutade besöket med att säga till tantelonan som satt där och knappade på sin dator att "jag hoppas att jag aldrig mer behöver komma hit", då kontrade hon med att säga "jag hoppas att vi aldrig mer behöver se dig här". Så lite humor har dom ändå på den där intorkade inrättningen.

Underbara storebror höll mig sällskap hela tiden och efteråt åkte vi till Skärholmen för att käka lite lunch...jag åt onyttigt som vanligt och förbannade mig själv över att jag inte åt en av de underbara sallader som faktiskt finns att köpa där. Men jag kände faktiskt att jag behövde en liten belöning för att jag vart så duktig och vart på AF. Konstigt att det alltid finns en bra ursäkt att tillgå när man vill äta nått som man egentligen inte borde!

Som tur är har jag hittat ett nytt beroende som innehåller socker fast på ett bra sätt, jag har börjat svulla frysta hallon när sötsuget sätter in! MUMMA KARDEMUMMA!

Imorrn är det fredag och tacka gudarna för det, jag är fullkomligt galen i helger och tror nog inte att jag är ensam om det. Ska hem och käka räkpaj hos mammsen och pappa på kvällen och troligtvis spela lite "Vist" (mkt underhållande kortspel)

H kommer troligtvis att dricka ett par öl och sedan somna på deras soffa men det unar jag honom då han jobbar för två för tillfället!

Hej hopp...

Det var som tusan...

Inte kunde jag tro att det skulle vara så skönt och rent ut sagt kul att blogga!

Kanske inte skriver dom mest intressanta inlägg men det skiter jag faktiskt i, för jag gör faktiskt det här för mig själv! Är otroligt skönt att skriva av sig en massa skit. Sen kan man gå tillbaks och läsa lite senare och skratta lite åt sig själv!

Jag är ju otroligt ärlig i det jag skriver och är det någon som läser och tänker att hon måste ju vara riktigt knäpp i bollen så stämmer det nog till viss del!

Jag är som jag är och det är jag stolt över, sen att jag gör bort mig titt som tätt det är en annan femma men det är ju det som är charmen med mig eller hur?

Här kommer ett par bilder på några av mina älsklingar som älskar mig precis som jag är!

Jag älskar er!

image4image5image6image7image8image9image10image11

Dessa måsten...

Idag har jag ett antal "måsten" att ta tag i, dessa måsten gör ofta att jag inte kan slappna av på hela dagen förrän dom är klara. Därför är jag inte särskilt förtjust i måsten!

Idag måste jag posta ett bra till A-Kassan, och jag måste söka ett par jobb så att jag kan visa mig duktig på arbetsförmedlingen i morgon, och så måste jag plocka fram kopior på mina betyg och skicka till Syo Konsulenten på skolan där jag ska läsa kurserna! Det sistnämnda känns som det bästa måstet för det är något som förhoppningsvis kommer att förändra mitt liv.

Nu när allt känns inom räckhåll så känner jag mig faktiskt lite kaxig och på ett jävla "kom an ni bara" humör, jag ser det som ett positivt tecken på att den gamla Carina är på väg tillbaka!

Men som sagt, nu ska här sökas ett par jobb så att stropparna på AF kan få nått att torka Arsl.......Hrmm...näe sånt språk skall vi inte använda....

Ja hur var det nu då?!

Vad var det jag skrev i förra inlägget? Allt var trist och grått.....och det är det fortfarande, men inte lika grått!

Jag har äntligen gjort något som jag borde ha gjort för länge sedan.
Jag ringde och pratade med Studievägledaren på ett gymnasium här i närheten, och nu skall jag plugga upp Matte B och Naturkunskap B på distans. Jag har gett mig fan på att jag skall klara det trots att jag är en mattematisk katastrof.
Som tur är så har jag underbara H som läst både Matte A, B och C!

Sen blir det till att söka till sjuksköterska i April!

Det här skall nog fan gå vägen ändå!

Äntligen ser jag en strimma ljus långt bort i tunneln!

SKÅL FÖR DET!

 image3

Idag känns allt grått!

Visst har vi alla dagar när allt känns grått och trist?
Idag är en sån dag!

Tankarna snurrar oavbrutet i skallen på mig och jag håller på att tappa förståndet.
Inom mig skriker orden VAD SKA DU GÖRA MED DITT LIV CARINA?

Ja den som ändå visste det? Ibland förundras jag över hur motiverade människor runt omkring mig är, hur hittar man all denna motivation? För jag har en känsla av att jag kommer inte att komma någonstans förän jag hittat magkänslan och motivationen!

På torsdag ska jag till arbetförmedlingen...alltid lika roligt och sitta där och le falskt åt idioterna som jobbar där. Varje gång som jag går därifrån så har jag en stor klump av svartaste svart i magtrakten. Den dyker alltid upp så smått när jag sitter och väntar på min tur, och när det blir min tur så har den blivit jättestor. När jag går därifrån så är jag nästan alltid gråtfärdig. Dessa människor som jobbar på detta ställe har verkligen en förmåga att trycka ner folk i skoskaften i stället för att lyfta fram en persons bästa.
Då är det skönt att veta att jag alltid har en stor och trygg famn att vila i när man kommer hem. H har alltid ett tröstande ord att komma med och ha ger aldrig upp hoppet om mig, för han vet vad det att under ytan så vilar det en best som kommer att komma fram en vacker dag och som då kommer att gå upp på arbetsförmedlingen och be dom dra åt H*****E och minsann säga att hon inte behöver deras hjälp då hon kommit på vad hon skall göra med sitt liv!

Jag väntar med spänning på den dagen men vet också med mig själv att det är bara jag och ingen annan som kan göra nått åt saken!

Då var det gjort!

Nu har helgen med all dess festande tagit slut!


Allt resulterade i en OTROLIGT stökig lägenhet och ett par glas som gick sönder! Alltså väldigt lyckat! H är nu 30 år och bakis fortfarande...han tog en extra dag ledigt!

Min förkylning har brutit ut för fullt och jag går nu omkring som ett vrak och tycker synd om mig själv!
Idag ska vi gå å se Arn och se om den är något att ha. Älskar att gå på bio och under julen så har vi fått ett antal biobiljetter, så den skralla ekonomin behöver inte heller lida allt för mkt!

Ska väl försöka övningsköra lite idag också och hoppas på att jag inte hamnar i diket.....vore ju mindre roligt!

Näe...dags att fortsätta städa!

Extra extra!

Skriver ett litet extrainlägg till min Älskade Vän C

Gumman jag förstår att ni inte kunde komma!
Hade så klart önskat att ni kunde vara här men jag förstår er til fullo!

Ha en underbar semester och se till att L kryar på sig!

Kram min älskling!

Nu är det igång...

Dom första gästerna har kommit och festen är i full gång, jag tar mig friheten att ta mig en liten paus från allt för att sätta mig i lugn och ro för ett par sekunder!

H har fått min present nu och blev överlycklig! Visste väl det! Känner honom utan och innan min Loverboy!

Det enda störningsmomentet just nu är att flertalet gäster som vi skickat ut snordyra inbjudningskort till i sista sekund avböjt  sin visteles! Grymt dåligt wenligt mig! Är det nån som fyller 30 och som är en av ens närmsta vänner så kan man säga direkt om man kan komma eller inte! Och vi hade faktiskt ett OSA datum utsatt på inbudningskortet!!!!!!

Men men...känns ändå som om det här kommer att bli en lyckad kväll men många skratt!

Ännu en gång...önska mig lycka till!

Önska mig lycka till!

Om exakt 32 min borde de första gästerna dyka upp! Vi har jobbat som galningar hela morgonen för att få allt klart, och nu är det faktiskt klart! Helt otroligt!


Som sagt önska mig lycka till och be för mig att jag inte råkar dricka för mkt skumpa!


Dagen före dagen...

Ja nu är det dagen före dagen!

H som annars är väldigt lugn av sig i sådana här situtioner börjar nog känna av ålderskrisen en aning och jag själv har lite panik för att allt skall hinna bli klart tills i morgon!

Om en stund skall vi till Ica Maxi och handla, det brukar alltid vara ett äventyr, och oftast inte ett så roligt sådant.
H vill helst bara springa igenom butiken för att få det överstökat medans jag vill ta det lugnt och verkligen se till att man får med allt man skall ha. Av nån konstig anledning brukar det bli dyrare dom gångerna jag är med, men va fasiken?

Mammsen ska ha superstort tack för all hjälp igår! Love you Mom!

Börjar så smått undra om jag verkligen är helt 100% nöjd med det som jag köpt till H i födelsedagspresent, men nu finns det ingen återvändo. Alla pengarna är i princip slut, men det var det värt! Skulle kunna lägga hur mkt pengar som helst på denna man som äger mitt hjärta och gör mig så förbannat lycklig!

Älskar dig så djävulskt Mycket H!

All min Kärlek till dig H

image2

Äntligen!

Med mkt hjälp av min älskade mor så har jag tillslut besegrat klädberget! Det tog sin tid och jag var nära att ge upp ett antal gånger under vägen, men nu när det är gjort så känns det helt UNDERBART!

Vilken prestation va?


Inte nu!

Ja nu jävlar blir det många inlägg på en dag!

Jag blir i princip ALDRIG förkyld, men nu tror jag att det är dags! Hur fan kan det vara möjligt att det ska drabba mig just nu?
Det är inte rättvist! Hur ska det här gå? Partyt är ju på lördag, kommer att vara folk här hela dagen ju! Jaja det blir väl till att knapra värktabletter ett par dagar framöver och förhoppningsvis försöka hålla det i skick!

Forts. följer!

Bye/ Carina

Nu börjar det dra ihop sig!

Nu är det inte långt kvar!
I helgen smällder det! Då blir det megapartaj! Min Stora Kärlek fyller 30 och det ska självklart firas!

Nu har min Kära mor dykt upp för att hjälpa mig att städa!
Har ett klädberg som är lika stort som Mount Everest som måste städas undan, men det är bara början!

Nejdå jag ska inte drabbas av panik men det är inte långt ifrån!

Så så...bara att ta tag i sig själv, sätta på lite bra musik och ta tag i skiten!

Ciao/ Carina

Vad skall det här betyda då?

Ja! Vad skall det här betyda egentligen? Jag på en blogg?

Hmm...skall ge det ett ärligt försök och se om jag kommer ihåg att skriva då och då!
Anledningen till namnet är inte så svårt, alla som känner mig förstår vad jag menar!
Jag är en smått förvirrad, ålderskrisande snart 26 årig människa som inte kommit på vad jag ska göra med mitt liv! Patetiskt? Njaaa...lite kanske?!

För att skriva nått matnyttigt så kan jag berätta att nu skall jag kolla på ännu ett avsnitt av Heroes!
Intressant eller hur?

Until next time! / Carinaimage1

RSS 2.0