Heja J!

Sitter och håller tummarna för att J värkar ska bli starkare så att hon snart får bli mamma för tredje gången. Annars så är det rätt så lugnt här hemma. Påsken har förflutit ganska långt med undantag för partykryssningen som fick ett par själar att bli rejält bakfulla! Själv höll jag mig nykter den här resan och det kändes otroligt skönt dagen efter!

Funderar mycket på hur sommaren kommer att vara och längtar otroligt mycket efter värme!

Varför kunde inte all denna snö ha kommit i julas i stället?

Livet är ju annars ganska underbart nu för tiden! Måste bero på att våren faktiskt är på väg, även om det kan se lite mörkt ut just nu!

Håll ut mina vänner, så ska ni se att våren och sommaren snart är här!

Varför just nu?

Nu har det vart fint vårväder här i flera veckor, och det har vart helt underbart! Men sen nu när vi snart är inne i april och våren borde börja komma på allvar, ja då ska det tydligen bli snöoväder och vinter i minst 2 veckor! Naturen är en kontig uppfinning!

Annars så rinner livet nästan på som vanligt här hemma. Har inte jobbat så mycket på senaste och det känns ju inte så jätteroligt. Ska ringa till dom och tigga ett par pass, måste för att överleva!
Fick godkänt i första provet i matte B men det var med mycket hjäp, så jag undrar hur det ska gå när det är dags för den muntliga utvärderingen i slutet på Maj!!!

På fredag ska vi ut och kryssa som vanligt vid påsk, kommer nog att bli ett jäkla drag, men jag funderar starkt på att ta det ganska så lugnt!

Uppkörningsdatumet närmar sig och jag har starkt börjat fundera på om jag tog mig vatten över huvudet när jag bokade så tidigt! Kanske behöver lite längre tid på mig ändå! Men men, får se när det börjar närma sig på allvar hur jag känner då!

Håll tummarna för mig att det ska gå bra iallafall!

Kram Carina

Livet är bra underbart ibland!

Visst är livet bra underbart ibland?
Det spöregnar ute, men här inne hos mig så skiner solen starkare än någonsin!

Forts.

Fortfarande ont i magen! Orkade inte gå till kören igår utan låg hemma och gosade med H istället.
Idag ska vi plocka ner hela vardagsrummet och plasta in det, då vi äntligen ska få en ny parkett! Slutklämmen var när H fick en sticka i foten för att parketten är helt trasig på ett ställe. Nu låter det som om vi bor skitsjabbigt men riktigt så är det inte. Parketten är orginal och har spruckit på ett stället så att en lång "reva" har uppstått.
Det kommer att bli ett jäkla projekt för dom att byta då det ligger sand under parketten, tydligen så gjorde dom så förr i tiden. Troligtvis kommer vår lägenhet att se ut som en byggarbetsplats ett tag framöver men det får det fan vara värt!

Har vart på arbetsförmedlingen idag också och det gick förvånansvärt snabbt och smidigt. Satt nån stackars gubbe bakom skrivbordet och gjorde en enfingersvals över tangentbordet så att det tog extra lång tid för honom att skriva. Han var iof snäll och skällde inte på mig som dom brukar göra när man är där.

Sådärja...dags att börja plocka ut bokhyllan!

Pissväder och ont i magen.

Regnet strilar ner där ute och jag har en stor klump i magen!
Har en vag aning om varför denna oro finns där men jag kan inte helt svara på det ännu, bara vänta och se.

Livet rullar på som vanligt och jag har en del att göra denna vecka.

Imorrn skall jag till arbetsförmedlingen igen och bli lite psykad. Ser inte fram emot det överhuvudtaget men det är bara att gå dit och bita ihop.


Nästa helg kommer att bli lugn för min del, och helgen efter det är det dags för kryssningen, så det är nog bara nyttigt att man tar det lugnt en helg innan det partyt drar igång!

Vilket party det blev, och Carola utslagen!

Hade en riktigt bra skiva igår! Mår efter omständigheterna ändå bra och är oförskämt lite bakis!

Tror att alla som var här hade roligt iallfall, om man kollar på bilderna från igår så verkar det så!

Tycker det var rätt komiskt och kul att Carola inte gick vidare till finalen! Hon har gjort sitt i tävlingen!
Själv är jag ju ett Nordman fan, men kan väl tycka att han har gjort bättre låtar, men ändå kul att han gick vidare.

Nu ska jag lägga mig på soffan igen och vila lite!

Hej och håååå!

Party ikväll!

Var ju och handlade igår och det gick som vanligt lite överstyr. Lyckades i sista sekund hålla mig från att köpa en otroooooooooligt snygg vårjacka. Kommer nog troligtvis att köpa den vid nästa lön om den finns kvar då vill säga!

Men nu har jag iallafall en snygg outfit för kvällens festligheter. Svart blus och nya jeans. Väldigt uppfinningsrikt eller hur?

Nu ska vi iväg till ICA Maxi och handla lite gott inför kvällen så att våra gäster har något att knapra på och runt 4 tiden kommer svärföräldrarna och mina föräldrar så det börjar bli lite ont om tid, då vi fortfarande har mycket att göra här hemma!

På återseende!

Shoppa, shoppa, shoppa!

Idag ska jag och J iväg till Skärholmen och shoppa kläder!

Måste ju köpa nått snyggt till kryssningen!
Jag ska agera lite av ett stilråd till J, har gjort det ett par gånger åt henne och K och det brukar vara uppskattat.
Själv har jag en vag aning om vad jag själv skulle vilja hitta, men vi får se hur det går.

Sen blir det tacosmiddag på Bonden ikväll, mumma!

Imorrn ska jag upp tidigt för att städa, mycket som ska göras inför morgondagen. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag att göra ALLT imorrn istället för att börja idag. Måste ha lite press på mig för att få arslet ur vagnen.

Funderar lite på hur många som kommer att komma, då jag inte riktigt har koll på vilka jag bjudit.
Har iallafall bestämt att jag inte skall bjuda på nån mat i år, burkar göra det varje gång jag har födelsedagsfest men denna gång så säger pengakassan absolut NEJ. Det känns ganska skönt då det är ett rätt stort projekt att fixa mat till så många personer, då brukar det sluta med att jag och H inte gör nått annat än fixa ute i köket halva kvällen för att sedan hinna umgås med gästerna en allt för kort stund.
Inte för att vi inte brukar ha otroligt trevligt ändå, men som sagt så ska det bli skönt att slippa det i år.

Mot SKÄRHOLMEN!
Må mitt shoppingsugna hjärta hålla emot för allt för stora utgifter!

En viss kryssning börjar synas i horisonten...

21 mars är det dags igen! Då dra hela familjen med vänner till Åland på vår årliga "ökända" påskkryssning.
Det kan inte beskrivas i ord hur kul vi har under dessa 24timmar men kul har vi!

Nedräkning mot den 21mars!
Yehhh....

Vilken grej!

Här har man gått och oroat sig för om första provet på Naturkunska B ska bli godkänt eller inte, så visar det sig att jag fick VG+!!!!

Nu är jag riktigt lycklig!!!!!!

Ett år närmare trettio!

Idag fyller jag 26år, och jag känner mig fasligt gammal!
Kanske mest för att jag hade så mycket planer när jag var yngre med allt jag skulle ha gjort när jag var i den här åldern. Nu är den bistra sanningen den att tyvärr har jag inte gjort allt det där som jag trodde att jag skulle hinna göra.
Men sen får man tänka på att jag var 18 vid tiden jag sa det och trodde mig veta allt om livet! Nu för tiden så känner jag att jag lär mig om livet varje dag.

Idag blir det inte mycket firande då H kommer hem sent och jag ska i väg till kören och försöka sjunga med min rossliga röst!

Men på lördag då smäller det!

Helt seriöst?

Hur jäkla förkyld kan man vara? Vad är det för jäkla supervirus som intagit min kropp och vägrar ge upp!

Halsen funkar inte alls idag och jag låter som jag ätit krita, ögonen är illröda och det ser ut som jag vart uppe 1 månad i sträck!

I nuläget så har jag verkligen ingen aning om hur jag ska klara av körtentan imorrn!

Skit, skit, skit!!!!!

RSS 2.0